Sugar Advisor: Slemme Daddies

Kender du denne type mænd? Han har et ego, der når højere end loftet og er farligere end et spil jorden er giftig. Deres forretningsliv er ubegribeligt, og de har et festligt socialt liv. De er inficerende med succes og farlige. Som en virus. De spreder sig i dit system og luller dig ind i en falsk følelse af sikkerhed. Bestikker dig med selvsikkerhed og charme.

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Undskyld mit sprog og mine fordomme. Jeg taler om en meget lille håndfuld idioter, der springer fra blomst til blomst. De jager og skuffer svage kvinder. Nu er du forarget og siger at du overhovedet ikke er svag. Måske er du ikke svag, men du er skrøbelig, sårbar og i dine følelsers vold. Det er alle kvinder, hvad end de bærer det udenpå eller ej. Man knytter sig altid, selv til flygtige bekendtskabet.

Så jeg mødte et røvhul. Han legede med mine følelser, som var det et spil Mario, og hoppede derefter videre til den næste blomst. Oliwia blev selvfølgelig melankolsk og hevet ind i mørket. Stakkels lille pige. Alligevel lykkedes det mig at finde en opskrift på, hvordan jeg kunne komme mig over de ubetydelige oplevelser med den snedige herre. Gurkemejeshots. De vil på fantastisk vis støtte din immunitet og opbygge din gejst. Gurkemeje vil genopbygge dit immunsystem mod virusser og røvhuller. Du vil føle dig som et spædbarn, opbygge resistansen mod enhver sygdom.

Jeg laver sjov. Ingen krydderier kan lindre et knust hjerte. I et forhold er du nødt til at opbygge et mentalt immunsystem. Det er ligegyldigt, om det er overfor din flirt, din sugardaddy eller din kæreste. Hvis jeres forbindelse er blevet spredt farligt meget i dit system, kan forholdet kvalificeres som en sygdom.

Hvad er symptomerne?

Mental og økonomisk afhængighed af din partner, jalousi, du tager afstand fra omverdenen (”intet andet betyder noget”-syndrom). En følelse af klaustrofobi og frygt for at miste din elskede. Misforstå mig ikke. Alle frygter at miste. Jeg taler her om at gå i panik over, at uden din partner er dit liv ødelagt. Bliv ikke følelsesmæssigt knyttet til en player. Aldrig! Nogensinde! Du vil ende med at være såret og udtømt. De er som bier, der suger alt det bedst ud af dig og derefter hopper videre til den næste, smukke, udsprungne og farverige blomst.

Hvad er opskriften på medicinen?

Vær en magnolia, vær en blomst, der langsomt åbnes. Vis ikke alle dine herligheder og kvaliteter på en gang. Giv ham en forsmag på din udsøgte eliksir, og dosér det derefter. Vær strategisk. De viser følelsesmæssig umodenhed ved at lege med dine følelser. Vis dem voksenlivet gennem ærlighed og viljestyrke.

Jeg nægter altid at lege med. Jeg vinder ikke altid med denne strategi, men det vigtigste er at være i harmoni med sig selv og komfortabel med sandheden. Jeg mistede en masse interessante forbindelser på grund af min viljestyrke over for det overfladiske spil. Når et forhold begynder at forme sig, bliver denne type player skræmt. Han går i panik før han slutter det. Frygten for separation og bånd dukker op. Broen brænder, fordi situationen ikke gik efter hans plan. Du skal ikke bekymre dig. De fleste af disse mænd bliver trætte af den promiskuøse livsstil og de mange duftende blomster. De bliver bitre, forældede og ubønhørligt ensomme. Til sidst vil de fortryde, at de ikke har én forbløffende blomst, en kvinde med værdier og støtte.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her