Sugar Advisor: Forhold er som en æske chokolade

For noget tid siden begyndte en ny ide at gro i mit hoved, ideen om at bokse. Ikke at kæmpe, men at sætte alting i livet i bokse. Hvert et forhold, venskab eller forbindelse er som en separat æske med chokolade.

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Store æsker, der er ligeså omfattende som de forhold, der påvirker vores liv. Der er også små æsker, der er ligeså ubetydelige som vores flygtige bekendtskaber. De indeholder chokolade som du ved, at du kan lide og en såkaldt overraskelse. En forholds-æske består af en bred vifte af minder, sindsøjeblikke og følelser rettet mod denne bestemte person. Hver gang du åbner en ny æske, føler du dig begejstret. Gode muligheder, et stort udvalg og en stor appetit, der kan tilfredsstille lysten.

Det er ikke uden grund at chokolade indeholder serotonin, det hormon der for de fleste er kendt som lykke-hormonet, der også aktiveres ved forelskelse. Æsken hjælper dig med at tilfredsstille din appetit, du bliver i det som et nyt forhold. Alligevel vil udvalget blive reduceret med tiden og låget forbliver lukket. Efter at have spist alt chokoladen, går du i sukkerkoma. Ja, SugarBabes går i sukkerkomaer. Især når SugarDaddies forsødede deres liv lidt for meget. Manglende ansvar og en voksende afhængighed er den bedste opskrift på candyfloss koma. Du er tilfreds. Æsken ser ud til at være komfortabel og hyggelig, ingen stimulerende ovarraskelser. Bryd låget.

Misforstå mig ikke, venskabs- og familiebokse bør forblive lukkede. Men låget i forholds-bokse bør altid være åbne. Som jeg beskrev i et tidligere blogindlæg skal forhold være som et åbent bur. Man må åbne mange bokse, og prøve et overvældende antal af chokolader, før man slår sig fast ved en af dem. Glem ikke dig selv. Sid ikke fast i en æske, der tilbyder dig udsøgtheder. Åben op for nye bekendtskaber. Prøv nye chokolader. Nye smage, der smelter i din mund. Du kan også beslutte, hvilken boks du bedst kan lide.

Min yndlingssmag er uden tvivl nougat. Kedelig chokolade på ydersiden og en interessant kerne med nøddesmag. Jeg kan lide denne type mænd. Som om de bærer på en hemmelighed indeni. De er ikke nemme at forstå, man bliver nødt til at nå ind til kernen. Livet er fyldt med smagsindtryk. Især når man er en SugarBabe, eller når chokoladefondant smelter i din mund og stimulerer dine sanser. Jeg føler ingen skam når det kommer til chokolade for ”Der er altid plads til dessert fordi desserter fylder ikke i maven, de fylder i hjertet”. Som du ved kan jeg lide luksuschokolader. Jeg foretrækker Lady Godiva.

For nyligt mødte jeg en mand, jeg kunne sammenligne med den bedste praline. Praline, der er hård udenpå, men med et flydende hjerte indeni. Han var en mand af selvsikkerhed, intelligens og ære. Den sværeste at smelte. Den type, der behøver tid, men ikke meget opmærksomhed. Det er som at putte praline i munden, smage det og tage det ud igen. En lang og besværlig proces, men hvor lækkert er det ikke, når man knækker skallen! Det lykkedes mig, og jeg nåede hans sensuelle kerne og smeltede væk. At begynde et nyt forhold er som at tilføje en æske slik til dit liv; Husk ikke at spise det hele på en gang. Find din yndlings praline og hold låget åbent.

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her