Sugar Advisor: Den perfekte illusion

Netflix udkom for nyligt med en dokumentar om Jim Carrey, der forberedte sig til rollen som Andy Kaufman, hvilket gav mig utrolige konklusioner. Filmen hed “Jim and Andy: The Great Beyond”, og vækkede en underlig blanding af følelser I mig. Hovedsageligt det, at træde ind i rollen som en anden. Jim bekræfter os I sit geniale skuespil, og viser hvordan han forvandles til Andy. Han blev ikke blot forvandlet til Andy, han blev til Andy, en person som han blot troede, at han kun spillede. Så jeg overvejede, om jeg altid har været en SugarBabe? Eller måske er blevet forvandlet til hende over tid? Kunne det være presset fra omgivelserne? Måske presset efter at ville opnå sine drømme?

Coverbillede - sugaradvisor3.2

 

Det er muligt, at jeg er blevet til den, jeg er i dag, og førhen kun spillede en anden. Fra et alment synspunkt vil man sige, at jeg har undergået en forvandling. SugarDating påvirkede mig i høj grad. Mit selvværd har ligeså vel som min opførsel ændret sig.

Fra at være en brysk teenager, der manglede accept på alle måder, blev jeg en selvsikker og selvbevidst kvinde. I skolen var jeg altid dummere og grimmere end de andre. Jeg har aldrig glitret (som en diamant). Jeg har altid været i stjernernes skygge, kollegaer der var rigere, mere velhavende, atletiske, sjove osv. Det der især hang ved, var at jeg var dum. De gentog det, og jeg troede på det.

Som en typisk teenager var jeg forvirret. Blandingen af manglende selvtillid og ikke at vide, hvem jeg var blev fejet bort af ældre mænd. De gendannede mig som pige, byggede mig op som kvinde og opdagede de af mine værdier, der længe havde været begravet. Pludselig stod det hele klart, når nogen værdsætter dig, vokser du. Det giver dig et boost i energien, der får din selvsikkerhed til at eksplodere. Du får lyst til at tilfredsstille, du stræber efter anerkendelse.

Ja, jeg faldt i denne fælde. I stedet for at udvikle mig selv, havde andre målt mig på deres skala. Jeg var afhængig af deres meninger. Helt fra starten af forvandlede et uskyldigt spil, hvor jeg spillede rollen som en anden, mig til en anden person. Jeg blev som et flag i vinden, der skiftede retning efter andre menneskers vurderinger. Når jeg kiggede mig selv i spejlet, så jeg en kvinde, der var blevet skabt af mænd og konventioner. Jeg skabte den perfekte illusion baseret på andres forventninger. Dronningen af Facebook, prinsessen af Instagram. Antallet af venner eller likes på de sociale medier gør vores image rigere og får os til at se bedre ud i andres øjne. Presset over at få det perfekte billede til Instagram, blev en del af min hverdag. Det er selv-præsentations øjeblikkelige kunst.

Jeg vidste ikke, hvad det ville sige at være ægte. At være Oliwia. Ikke en teenager eller en kvinde bygget af illusioner. Hvem er Oliwia forvandlet til nu? En åben og ærlig person, der kender sine værdier og er opmærksom på sine svagheder. Jeg er ikke bange for at gå ud og fortælle mennesker, hvordan jeg lever mit liv. Deres dom har ingen indvirkning på mig. Jeg måler ikke mig selv og sammenligner med andre. Ikke længere.

Det eneste, der er tilbage af min forvandling, er min tiltrækning til ældre mænd. Ligemeget om de er der eller ej, kender jeg min værdi. Hvad gør dem mest vilde? En kvinde der tror på sig selv, med overvældende selvværd.

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her