Sugar Advisor: Fang mig, hvis du kan

Jeg betragter ikke mig selv som en kvinde, der er svær at få fat i. Jeg lader ikke som om, jeg er et isbjerg eller spiller på følelser overfor en mand. Min valuta er ærlighed og interpersonel energi. Hvis der er sommerfugle i maven, er der en forbindelse.

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Jeg har oplevet mange fascinerende teknikker, som mænd bruger til at ”fange” en kvinde. Nogle er mere velovervejede, mens andre er mere primitive. Der var især en mindeværdig teknik, som jeg forelskede mig i. Den blev serveret af en erfaren, ældre og charmerende mand. Han formede mig som en pizzadej. Det skete på en hjemlig cafe, hvor jeg elskede at sidde, tænke over livet og skrive. Fanget dybt i mine refleksioner opfattede jeg ikke den virkelighed, der foregik omkring mig. Ingen makeup, løsthængende hår og joggingbukser – den uniform jeg bærer, når jeg gerne vil være usynlig. Uvilkårligt blev jeg alligevel bemærket.

Jeg fik at vide, at min regning var blevet betalt, og at den fremmede havde efterladt sig spor. Et visitkort. Ikke et telefonnummer eller en dum besked, der blev overleveret af tjeneren. Et enkelt og elegant visitkort tilhørende en CEO. Godt spillet. Hvad var det, der var så forfriskende i dette tilfælde? Denne mand kendte kvinder. Han tilbedte mig ved at betale min frokost og gav mig derefter et valg, frie hænder. Mit valg bestod i at ringe til den fremmede og takke for frokosten eller ignorere gestussen. Det var et charmerende træk, som selvfølgelig vækkede min interesse i denne mand. Et beskedent forslag og ingen forventninger, det er sådan man får fat i mig.

Hans brillante plan lykkedes.

I telefonen fik jeg fat i en venlig stemme men en fantastisk sexet accent. I en af mine favoritfilm (”Fisken de kaldte Wanda”) spiller Jamie Lee Curtis ’Wanda Gershwitz’. Denne kvinde bliver tændt af maskuline accenter. Jeg kan let identificere mig med hende. Jeg forguder overdrevet italiensk romantik, kunstnerisk fransk flow og dominerende russiske kommandoer. Den selvsikre mand talte til mig på en café, på en restaurant og i soveværelset, hvor jeg prøvede at overdøve ham.

En anden vinderteknik, der bliver brugt af store spillere hedder ”Den glemte pung”. På vej hen til en middags med sin date opdager manden, at han “uheldigvis” glemte sin pung. Kvinden lader sig, af ren nysgerrighed, overtale til hurtigt at tage med ham tilbage til hans hus for at finde den . Eller nærmere hans villa. Når en kvinde træder ind i et perfekt indrettede og skinnende rent hus, forestiller hun øjeblikkeligt sig selv i hans køkken og i hans seng. En rundvisning rundt I huset med den charmerende guide er obligatorisk. Det er her et emotionelt bånd og en følelse af sikkerhed opstår. Han inviterer hende indenfor i sit kongerige.

I 95 % af tilfældene er kvinden efter middagen tilbøjelig til at vende tilbage til det hus, hun allerede har været i. Hun føler sig sikker, afslappet og er bekendt med alfahannens territorie. Især i de tilfælde, hvor huset er en villa, og bilen er en Porsche.

Jeg kunne opremse mange forskellige teknikker, der enten har virket på mig eller ej. Min drøm er at spille med åbne kort. Jeg er med på forførelse, men ikke på bedrag, med på passion men ikke undertrykkelse. Færre illusioner, mere magi. Når alt kommer til alt er den mest magiske del af livet at bygge ærlige relationer mellem mennesker.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her