Vi sætter det fjerne østen blandt vores favoritter: Nu kan du date kinesiske SugarDaddies og SugarBabes.

SugarDaters® udvider til Kina. Nu kan du date kinesiske SugarDaddies og SugarBabes på den kinesiske version af SugarDaters® – Goodlifedating.cn

SugarDating er en slags onlinedating, hvor fundamentet i forholdet består af finansielle goder.  Det antages ofte, at denne form for forhold er ekstremt anderledes eller ringere i forhold til andre former for dating i det vestlige samfund. Alligevel har SugarDating eskaleret markant i løbet af de sidste par år, hvilket endnu en gang beviser, at tid er penge i vores samfund, og folk har ikke råd til at miste nogen. SugarDating er mindre kompliceret og mindre tidskrævende end andre former for dating. SugarDating er ærlig, ægte og fordelagtig dating for begge parter. Ved SugarDating er man ikke længere tvunget til at vælge mellem forretning og fornøjelse. Folk kan simpelthen vælge begge, uden at skulle forklare sig.

 

Sætter Kina på radaren

iStock-531277791-1024x731

GoodLifeDating.cn er den første SugarDaddy hjemmeside i Kina med europæiske og kinesiske partnere

I løbet af de sidste par år har supportteamet bag SugarDaters® – den ledende SugarDaddy-side i Skandinavien, som primært befinder sig i Europa – modtaget et imponerende antal forespørgsler fra deres gentlemen-brugere (SugarDaddies) om at sætte dem i forbindelse med kinesiske kvinder. For at fastlægge årsagen til disse rimeligt uforudsete forespørgsler, lavede teamet en undersøgelse blandt nogle af SugarDaters® brugere. Deltagernes svar var rimeligt interessante, dog ikke særligt overraskende.

Hvorfor leder SugarDaddies efter kinesiske SugarBabes?

iStock-159315097-1024x683

De store forventninger

Ifølge resultaterne havde størstedelen af deltagerne en specifik præference – endda i nogle tilfælde en fetich – for østasiatiske kvinder. Nogle SugarDaddies er overbevist om, at kinesiske kvinder er mere åbensindede seksuelt end kaukasiske piger. Hvor vidt påstande som disse bunder i sandhed kan ikke bevises – dog kan det heller ikke afvises.

 

Forretning og fornøjelse

Hovedårsagen bag denne vilje til at date kinesiske kvinder var, at europæiske forretningsmænd ofte rejser til Kina og leder derfor efter nogen, der kender lokalområdet, som de kan tilbringe deres tid med. Ifølge nogle af de adspurgte SugarDaddies ville de elske at have en lokal indbygger til gøre deres travle kalender knap så tung samtidig med, at de bliver introducerede til omgivelserne af en smuk kvinde.

 

Tidsløs skønhed

En anden grund til, at Kina virker til at være så populær blandt Europæiske mænd, er på grund af de lokale kvinders skønhed. Selvom SugarDating oftest bliver betragtet som match-making mellem unge kvinder og velhavende, ældre mænd, er dette ikke nødvendigvis tilfældet i Kina. Det er åbenbart ikke alderen, der er den afgørende faktor for europæiske mænd, men de kinesiske kvinder udseende. Det viser sig, at mændene er tiltrukket af det unge udseende, og ikke nødvendigvis unge kvinder. Nogle af deltagerne i undersøgelsen svarede, at kinesiske kvinder er kendte for ikke at ældes efter de fylder 18 år, hvilket forøger mulighederne for at finde en partner med et ungt udseende men med et modent sind.

Fra i dag har enhver europæer, der er interesseret i at møde og sugardate en person fra Kina, denne mulighed gennem GoodLifeDating.