Sugar Advisor: Mesteren i at opbygge et netværk

Jeg har altid haft problemer med at udvide mit netværk. Jeg ved ikke, om det skyldes, at jeg er genert, eller om det blot er fordi jeg ikke kan lide andre mennesker. Min sociale fobi bliver let aktiveret, når jeg føler presset fra samfundet. Jeg er ikke let at snakke med eller sjov.
Coverbillede - sugaradvisor3.2
Sugardating skubber mig altid helt til grænsen. Det er altid sådan landet ligger. Min SugarDaddy fra Bali var en utroligt venlig person. Du kender sikkert typen, der altid passer ind i selskabet, uanset om det er i selskab med Dronning Margrethe eller en rengøringsdame. Forfærdeligt charmerende, og det er svært ikke at holde af ham. Han ved hvordan man vinder venner, og hvordan man påvirker andre. Jeg var irriteret og jaloux. Visse sociale procedurer kendte jeg intet til, for eksempel hvordan man opbygger sig et netværk af mennesker, der kan påvirke din position eller forretning positivt.

De følgende tips er resultaterne af at have overværet min ældre partner, mesteren i at opbygge et netværk.

Du bliver nødt til at få folk til at kunne lide dig for at udvide dit netværk. Kommunikér med andre, når du ikke rigtig ved, at du prøver at kommunikere med dem. Giv dem opmærksomhed, få dem til at føle sig afslappede og komfortable. Derefter kan du påbegynde formel kommunikation efter en kort, letsindet, og sjov snak. Vær humoristisk, tag ikke dig selv for højtideligt og vis dig selv som en person, der måske er interessant. Der er en svær balance.

Vær en person, som folk bemærker og gerne vil kunne lide. Nogle gange kan de være en smule jaloux  og tænke ”hvem fanden tror han lige, han er?”. Det er til din fordel, for når du kommer tættere på dem og kommunikerer med dem vil de tænke ”Jeg kan faktisk lide denne person, som jeg troede, at jeg ikke kunne udstå”.

Det handler også om at få folk til at føle sig opløftede, men hvis du udelukkende siger søde ting om dem, vil det ikke være godt nok. Nogle gange skal der være lidt lette drillerier sammen med det positive og komplimenterne. Bemærk de små detaljer. Se de ting, der er vigtige for menneskerne. Hvis du går hen til nogen og siger ”Jeg elsker dit guld Rolex ur” vil de blot tro, at du er en golddigger. Øv dig i at spotte ting diskret, leg med ordene og spil med menneskerne. Identificér, vælg ordene med omhu, ikke nødvendigvis for at få folk til at føle sig tilpas i dit selskab. Du får måske brug for at overgå nogen, fordi det er en person, du gerne vil tættere på. Det er en kombination af simple sociale færdigheder og selvtillid.

Min SugarDaddy havde lige åbnet et kontor i en ny by. Han var på den fancy restaurant på hotellet. Han spottede ejeren af hotellet, der sad med to af de store spillere fra forretningsverdenen i byen. Da ejeren af hotellet gik på toilet, fulgte min Daddy efter. Han sagde henkastet til ejeren på toilettet ”Jeg finder i sandhed dette sted udsøgt. Jeg har netop åbnet et nyt kontor her. Du gør det ærligt talt meget bedre end de andre hoteller.” Snik-snakken var efterfulgt af et spørgsmål fra ejeren: ”Har du lyst til at møde mine gæster”, hvilket var hovedformålet med min Daddys tur på toilettet.

Du skal altid kigge på vejen, og vejen er ikke lige og let at komme ned ad. Hvis du siger til nogen ”Jeg vil gerne lære dig at kende” vil du aldrig få dem ind i dit netværk. Du kan måske gå hen til nogen og komplimentere deres kone eller kæreste. Vejen er altid snoet. Der er et par drejninger og sving, du skal igennem for at nå dit mål. Analyser situationen hurtigt, tænk kreativt og få det til at fungere. Det afgørende er detaljerne, som at kunne huske folks navne, deres børn, selv deres katte.

Hvis du ser en pige i baren, tal til hende, du har intet at miste. Du vil sikkert ikke se hende igen. Ofte frygter vi afvisning, men hvorfor skulle du føle afvisning ved noget, der dybest set ikke betyder noget? Hvor ofte går vi ikke på date med en mand, som vi har mødt på nettet, der er ekstremt nervøs? Der er en masse mennesker, der er ukomfortable med interaktion. De bruger hjemmesider til at møde mennesker, mens de gemmer sig bag deres profilbillede.
For mennesker, som sugardater, er det vigtigt at gøre den første date til en fantastisk date ved at have en tankegang der siger “Vi vil se, hvordan det går, og vi bør ikke bekymre os om, hvordan aftenen går, eller om vi nogensinde skal ses på en anden date. Lad os have en fantastisk aften, slappe af og være os selv.”

Selv om der ingen kemi er mellem jer, vil begge stadig kunne have en god aften sammen.

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her