Sugar Advisor: Den mest katastofale sugardate nogensinde

Mens jeg var på Bali ledte jeg efter lidt sjov. Jeg var ikke kun interesseret i turistoplevelser, men også i sociale oplevelser. Jeg ville opleve et eventyr i et paradis på jord. Så… det skete.

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Jeg mødte en ældre mand på et af de populære sociale medier. Han virkede fornem, sofistikeret og (frem for alt) rig. At køre gennem rismarkerne i på hans røde Vespa var en som drøm, der gik i opfyldelse. Han var den fødte forretningsmand, der boede på Bali og drev en meget succesfuld forretning i Europa.

I denne fattige del af Indonesien var han en konge. Luksusvilla med svømmepøl i den mest underholdende del af byen, rengøringsdame og adskillige scootermodeller.

Hvad mere kunne man ønske sig? Han var forfriskende, intelligent og duftede af erfaring. Jeg fandt underligt nok hans solbrune hud med ”pirattattooveringer” spændende. Han tog mig med på en af de mest luksuriøse restauranter, jeg nogensinde har været på, og der har været mange, det garanterer jeg. Eksotisk havsalt fra selveste dette ocean. Jeg kunne ikke komme mig over, hvor gerne han ville ”fange” mig på den første date. Ærligt talt kunne jeg ikke være mere ligeglad, jeg hældte mere til en sommerflirt end et seriøst forhold. Han var afslappet og snakkesalig, og maden var excellent. En aften fyldt med smagsoplevelser sluttede i hans villa. Vi besluttede os for at tilbringe en romantisk weekend på nordsiden af øen. Han bookede en luksusbungalow med havudsigt, hvilket viste sig at blive en… katastrofe.

Da vi ankom til bungalowen var alt lukket. Det viste sig, at de ikke havde modtaget vores reservation. Vi blev nødt til at finde et andet sted at bo hurtigst muligt. Min kære partner fandt en rimeligt gennemsnitligtudseende villa på bakken. Husk at du aldrig skal udtrykke utilfredshed eller irritation ved beboelsesforhold, mad eller arrangementer. Du kan overleve alle forhold, og hvis ikke må du hellere få dig selv til at tro på det. Mens jeg prøvede at være fuldstændigt positiv, tog vi på en ”italiensk” restaurant. Hvis du er på Bali, ved du, at italienske restauranter ikke eksisterer der.  På menuen vil du se en kombination af pastaretter, stegte ris og mistænkeligt udseende kød. Alt er dækket af soyasauce og med det uundgåelige tilbehør: Tempeh (fermenterede soyabønner).
Aftenen bød på en meget interessant nat. Det var en blanding af opkast, diarre og feber… fra min side! Sygdommen, der er bedre kendt som Bali mave. Jeg ville have elsket at tilbringe en romantisk weekend med en nyopdaget mand, i stedet brugte jeg den med hovedet i toilettet. Aldrig har jeg følt mig så ydmyget. To dage, der var som en gyserfilm. Heldigvis opførte han sig som en rigtig mand, udviste klasse og ansvar. Det var uden tvivl en test af vores ”friske” bekendtskab, og det var helt nyt for mig at lære, hvordan man er syg med stil. Jeg havde aldrig tænkt over dette før.

Vi har alligevel ingen indflydelse på det. Vi er alle mennesker og selv om vi prøver at være perfekte i mænds øjne, så bringer det mere værdi til forholdet at vise vores menneskeligehed. Udviklede vores forhold sig efter den ”spontane” weekend? Det tog ham et par dage at komme sig og sluge hele situationen. Efter noget tid mødtes vi igen for som han indrømmede: ”Nu kan det kun blive bedre”.

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her