D som i Daddy og Dubai

Stefan Żeromski. Polsk romanforfatter og dramatiker. Han blev kaldt “Polsk litteraturs samvittighed”. Som teenager læste jeg hans romaner og stødte på hans vision om de moderne glashuse. Det var en ide, en fantastisk opfattelse af fremtiden, en dom hvori menneskenes fremtid ligger i en fredelig genopbygning af verden med reformer og opfindelser. Vi kan være sikre på, at sheikerne tog hans visioner til sig. De har skabt en af de rigeste og mest højtudviklede byer i verden. Et rige af stål, nafta og glas. Legepladser for sheiker. Dubai tiltrækker ikke kun investorer. De første, der stiger ombord på Emirates fly, er SugarBabes.

Hvorfor? Fordi sugardating i Dubai er anderledes end alle andre steder. Det er et eventyr, som ikke alle SugarBabes overlever. Eftersom der er store religiøse og kulturelle forskelle, er der nogle regler du bliver nødt til at følge:

  1. At fremstille sin hengivenhed offentligt er upassende og kontakt mellem to kroppe af forskelligt køn er forbudt. Hvilket i bund og grund betyder ingen kys, ingen holden i hånd, ingen kram … at give hånd er på kanten til at være upassende opførsel. Jeg havde åbenlyst ingen anelse om, hvordan reglerne var, da jeg løb ud af Dubai Lufthavn for at kysse min SugarDaddy. Heldigvis skubbede han idioten (mig) væk, så vi ikke brød loven.
  2. I det islamiske samfund er det forbudt for en mand og en kvinde, der ikke er gift, at dele et hotelværelse. Ingen kommentarer.
  3. Muslimer drikker ikke alkohol. Glem alt om de overdådige og fordrukne fester. At tage hånd om dette liv ædru er uden tvivl en udfordring.
  4. Jeres forhold er med stor sandsynlighed en hemmelighed. Hvis han har kone og børn og et godt betalt job vil en “affære” kunne koste ham alt. Diskretion er guld.
  5. De forenede arabiske emirater har en anstændigheds lov med en striks dress code. Dine skuldre og knæ skal være dækkede. Vær ikke bekymret, bikinier er tilladt… men kun på stranden.

Et andet vigtigt aspekt er at prostitution eller Escort er ulovligt i De forenede arabiske emirater og kan straffes med fængsling. De fleste af os har hørt historier om kvinder, der rejser til Dubai og tjener tusindvis af kroner hos en behagelig sheik fra Emiraterne, for at udføre forskellige seksuelle tjenester.

Tja, det lyder for godt til at være sandt, hvis man tager i betragtning, at de har så mange forbud i dette land. Nogle af disse principper kan virke ufremkommelige, men hvis du holder ud, vil han værdsætte det.

 

Mit eventyr i Dubai begyndte selvfølgeligt ekstraordinært og luksuriøst. Min Dubai-agtige SugarDaddy tog sig naturligvis af det. Jeg fløj ind med Emirates, ja, business class baby! Uendelige mængder af Moët og perfekte stewardesser. I lufthavnen ventede der bogstaveligt talt et optog. I det øjeblik mit ben steg ud af flyet, ventede en glamourøs arabisk kvinde på mig med en buket røde roser fra min beundrer. Der er intet som en varm velkomst.

Hun ledte mig hen til lufthavnsbussen, der første mig gennem hele lufthavnen, direkte hen til min herre. Han bar en blå skjorte som på vidunderligt vis harmonerede med hans solbrune hud og blændende hvide tænder. Hans duft… Ikke nok med at det er en af mine yndlingsdufte (Paco Rabanne One Milion), var det også duften af feromoner, selvtillid og selvsikkerhed, noget jeg elsker allermest. Aftenen gik som jeg forventede. En flaske Veuve Clicquot, usædvanlig kemi og flået lingeri. Den efterfølgende uge tilbragte jeg med at udforske det pragtfulde Dubai. Tja, godt nok alene. Nogle gange bliver ens SugarDaddy nødt til at tage sig af sin virksomhed, og gode piger støtter dem.

 

Selv om reglerne for sugardating er anderledes i de forenede arabiske emirater end i andre lande, er grundprincippet det samme. Tilbringe kvalitetstid med an interessant og talentfuld kvinde. På trods af deres tilsyneladende dominans kan Sheikerne blødes op, hvis du giver dem en blanding af høflighed og skønhed, det forsikrer jeg dig om.

 

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her