Sugar Advisor: SugarDaddy Dagbog

Jeg har en vane med at brænde broer, især når det kommer til mand-kvinde relationer. Alligevel  er det anderledes ved sugardating, der er alle ”aftaler” endt med våbenhvile. Derfor valgte jeg i forbindelse med min research at interviewe en SugarDaddy, jeg tidligere har datet. Han delte nogle fascinerende historier fra begyndelsen af sit eksperimentelle eventyr med sugardating. Læs videre og se hans usædvanlige synspunkt.

Coverbillede - sugaradvisor3.2
Lad os kalde min tidligere SugarDaddy C. C har altid været sammen med kvinder, der blev afhængige af hans emotionelle og finansielle støtte. Hans usædvanlige tilbøjeligheder kunne kun opfyldes på SugarDaters.dk som SugarDaddy. Problemerne han havde med sine ex-koner og tidligere kærester bestod i at forholdene var sugardatingforhold, selv om det ikke var aftalt eller officielt. C besluttede sig for at offentliggøre sin præference, og stod frem som en SugarDaddy.Han oprettede en profil og begyndte at skabe forbindelse til kvinder på siden og genkendte de mange forskellige tilgange til sugardating. Nogle kvinder gjorde det kun af finansielle grunde og det appellerede overhovedet ikke til ham. Han ledte efter et rigtigt forhold med en ung, klog og smuk pige. Når man kombinerer penge og tiltrækning, er det som at blande en giftig cocktail. Ingen kommer ud af det i live. Efterhånden begyndte han at arrangere møder.

Et af de interessante første møder, han havde, var med en kvinde fra Jylland. Modsat enhver anden SugarDaddy er C en offentlig person, så han var genkendelig, og hun kendte hans baggrund fra starten. Der var en god kemi mellem de to, og de forstod hinandens måder at tænke.

Endelig besluttede de sig for at mødes. Selv om der var en forbindelse og de opbyggede et stærkt venskab efter at de havde skrevet sammen i et par måneder, ønskede hun stadig at deres relation skulle være baseret på sugardating. Hun ville have ham til at give hende finansiel støtte. Han accepterede de finansielle betingelser, men vidste, at han i sidste ende ikke kunne have sex med en kvinde, mens han betalte for hendes selskab. Lige meget hvordan hun så ud, ville det ikke fungere for ham, hvis der ikke var tiltrækning eller kemi. Han troede på, at der ville komme en slags lyst efter at have mødtes med hende i virkeligheden.

Hun viste sig at være en fantastisk smuk og intelligent kvinde, og hun foreslog, at de efter middagen kunne tage tilbage til hende, for hun havde lyst til mere. Hun følte sig tryg med ham. De blev nære fysiske, og alligevel kunne han ikke føle nogen form for seksuel magnetisme. Kyssene føltes tomme. For ham er fristelse og respekt det vigtigste. Han bliver tændt af en kvindes engagement, og at hun vælger ham frem for andre mænd. Følelsen af dyb beundring stimulerer hans sanser. Der var en gnist mellem dem, og alligevel ville han ikke have nogen form for seksuel interaktion.

C tilbragte en herlig og inspirerende tid sammen med hende. Hun fastslog at hun følte det samme, og at det ville være virkelig svært for hende at modtage belønning for dette møde. Alligevel insisterede han på at de fulgte de termer de var blevet enige om helt i starten, også fordi han havde aldrig oplevet at skulle kompensere en kvinde for hendes tid. C ville gerne undersøge, hvordan det føltes. Alligevel havde kvinden det dårligt med det efter deres forsøg, og de mødtes aldrig igen. Det var ikke en kærlighedshistorie med en lykkelig slutning. Han kaldte det udforskning af en verden, han aldrig havde smagt før.

Den næste kvinde han mødte på sin vej, viste ham det samme billede. En smuk, stærk og ydmyg kvinde. Han følte tiltrækning og energi mellem dem med det samme. Der var en god kommunikation og fred. Hendes krop syntes ekstremt feminin og erotisk. Han blev pludseligt erotisk tændt for første gang I løbet af sin sugardating oplevelse. Der var en gensidig lyst og potentiale for at opbygge et venskab. Hun virkede til at være virkeligt ubesværet og seksuelt åben. Der var mere mellem dem end bare en aftale.

Lige efter at de var blevet meget nære seksuelt, mistede han alt energien. Hun gik fra at være en stærk kvinde til en seksuel behager, hvilket gjorde det virkeligt svært for ham at fokusere i den situation. Det gik op for C, at han foretrak hende som en ven frem for en elsker. Han gav ingen goder for noget af det, der skete mellem dem.

 

Så hvad er det ved sugardating, der tænder min tidligere SugarDaddy? Hvert et møde med en ny pige var virkeligt fornøjeligt, og det var inspirerende at lytte til kvindernes oplevelser og opdage deres tilgang. For ham eksisterer det finansielle aspekt ikke. Der er en gammeldags del af C, der nyder konceptet hvor ”manden tager sig af kvinden”.

Hvad han lærte fra alt sin sugardating er, at det kræver en meget stærk kvinde for at en mand kan tage sig af hende. Hvis du tager dig af en svag kvinde, vil hun miste sig selv og blive afhængig. Det gik op for ham at den SugarBabe, der kunne tænde ham, kunne blive hans kæreste. En SugarBabe der ikke behøvede hans penge, og som ikke har nogen ”guldgraver”-tilgang til forhold. Hun er fuldstændigt uafhængig og tilfreds med sit liv. Hvis hun er sådan, kan han forkæle hende, og hun vil ikke blive afhængig.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her