Impact TV søger deltagere til en dokumentar

Impact TV producerer en dokumentarserie om gråzoner og sugardating på tre programmer til en lødig, landsdækkende kanal og søger derfor deltagere. De skriver:
“Dokumentaren vil helt overordnet beskæftige sig med de gråzoner, der opstår indenfor det, nogle vil kalde prostitution – bla. med sugardating.
Vi vil gerne se på netop denne diskussion:
  • Er sugardating prostitution, og hvorfor laver nogen den parallel?
  • Hvad definerer, om det er det ene eller det andet?
  • Hvordan opleves sugardating for de mange, der gør det?

 

Vi kommer til at gå åbent og fordomsfrit til emnet, og vi kommer ikke til at konkludere noget på vegne af eller om vores medvirkende. Vi vil bare gerne være klogere og nuancere den noget ensidige debat en smule.

De medvirkende skal turde være åbne og ærlige. Vi vil selvfølgelig helst have medvirkende, der er villige til at stille op med ansigt, men vi kan også sagtens forstå, at anonymitet kan være et krav; så det er vi altså ikke afvisende overfor.
Vi vil også gerne finde medvirkende, der har mod på at tage os med på en date. Det betyder ikke, at en sugardaddy også skal optræde på skærmen, og vi behøver slet ikke at filme ham. Det er vores medvirkende sugarbabe, vi er interesserede i at følge.”

Er du interesseret i at deltage, skriv da til caecilie@sugardaters.dk for at høre mere