Kærlighed er en slagmark

Som vores elskede Pat Benatar engang sang, er kærlighed en slagmark. Et slag mellem rivaler, der kan vare i årtier. Det kan være blodigt og brutalt, men smagen af succes efter en vellykket date er sød.

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Hvilken slags krig fører jeg? Seksuel. Jeg kommer fra en traditionel katolsk familie, hvor ordet sex ikke blev brugt til hverdag. Ingen havde nogen ide om, hvad sugardating betød, og det var blot en formalitet at blive gift i en ung alder. Mine jævnaldrende var seksuelt bevidste tidligt nok, men jeg var ikke ligeså udviklet som dem. For mig var det noget mere end blot den fysiske agt. Det handlede om passion, kemi og lyst. Forbindelsen mellem to mennesker fyldt med respekt og oprigtighed overfor hinanden. Det tog noget tid for mig før jeg fandt en passende mand.

I de følgende år begyndte jeg at opdage min seksualitet men de forstyrrende ord kom til mig fra omverdenen. Unge mennesker var blevet ligeså vant til sex med fremmede som de var til morgenmadsprodukter. Mine idealer kollapsede år efter år. Sex blev til føde for vores kroppe, ikke vores sjæle. Jeg protesterer ikke, jeg udtaler mig. Jeg besluttede mig for at erklære krig mod forbruget af sex. Det lyder skørt, det ved jeg.

I løbet af mine pauser mellem sugardaddies, udførte jeg et eksperiment. Jeg datede 10 tilfældige fyre, der virkede til at være rationelle, ikke liderlige. Hvad var deres opgave. Undvig seksuel aktivitet de fem første dates eller længere. Der intet bevis for, at dette bør være grænsen, men jeg tror på, at du virkelig begynder at lære nogen at kende ved at undgå seksuel aktivitet. Kys tæller ikke som seksuel aktivitet. Hvad var resultaterne? Her er svaret:

Alle de første dates var succesfulde. Mændene blev motiverede til at gøre et godt første indtryk og accepterede mit syn på at vente med seksuel aktivitet til senere. De gav endda udtryk for, at de var spændte over denne ekstravagance. Anden date, endnu mere spænding ved at opleve det andet menneske, fuldendt med et obligatorisk kys. Intet kys? Han vil betragte dig som kold og svær at få fingre i. De ville have det, så jeg kyssede dem.

Den tredje date var altid blandede følelser. Kyssene er indbydende, atmosfæren er romantisk. Han vil selvfølgelig gerne tage skridtet videre. Utallige gange måtte jeg hive deres hænder væk fra mine bryster ved slutningen af tredje date. Der er intet galt i det. De følger deres jagtinstinkter, og målet var næsten nået. Utålmodigheden vækkes, og begæret vil ikke lade dem være. På dette tidspunkt burde min date se mig som et menneske, og ikke som et sexobjekt. Ikke fokusere på sine egne fysiske behov. Hans nysgerrighed omkring min personlighed, mine planer og drømme vil åbne mine døre.

Det var ikke mange, der nåede til fjerde date. De mistede interessen, blev pludselig nødt til at arbejde eller havde en spontan forretningsrejse. Jeg har ikke hørt fra dem siden. Mange kvinder ville sige “Han er ikke god nok til dig” eller “Der er masser af fisk i havet, bare rolig”. Jeg er ikke rolig, men jeg er bange for, at hvis noget ikke bliver serveret på et sølvfad, er det ikke interessant. De vendte sig til en nem og hurtig fysisk akt. Det er nemmere at gå videre til den næste end at kæmpe. De mangler udholdenhed. Hvad er stillingen?

Seks mænd gav op efter tredje date.

Tre mænd gav op efter fjerde date.

Tallene taler for sig selv.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her