Sugar-advisor: Ja, kvinde

Kan du huske den fabelagtige film “Yes Man” med Jim Carrey i hovedrollen, hvor hovedpersonen udfordrer sig selv til at sige “ja” til ALT i et år og får nogle fascinerende oplevelser med på vejen.

Men hvor er den skjulte sammenhæng med sugardating?

 

Coverbillede - sugaradvisor3.2

 

SugarDaddies elsker at tilbringe tid med ”Ja”-Babes. Søde, positive og villige til at tage nye udfordringer op. Hvert et forslag han kommer med bliver besvaret med dit retoriske svar ”Ja”.

Vi bruger ordet “Ja” i mange sammenhænge. Oprigtigt samtykke, frembrusende  positivisme og orgasme (3x ja). Hvis du spørger mig, giver et positivt svar mange flere fordele. I begyndelsen er det svært at vende sig til, for man bliver nødt til at gøre ting, som ikke stemmer overens med ens præferencer, men det vil betale sig i sidste ende, tro mig.

Kompatibilitet gør livet lettere, selv kompromiser er ikke en mulighed. Fuld opbakning, ingen kritik. Hav din egen mening om mange emner, men følg hans plan. Han vælger ferier, restauranter og selvfølgelig, vin. Der er noget sexet ved en mand, der vælger menuen for sin kvinde. Usynlig dominans. Han vælger hvilken mad, der skal fylde din mave og hvilken alkohol, der skal manipulere din fornuft. Simple gerninger med skjult betydning, Værdsæt altid hans valg. Som tilføjelse til det faste ”ja”, skal du rose hans fantastiske smag. Stryg hans ego

Med “Ja” opbygger du din position. Vær en optimistisk kvinde, klar til at forlade din comfort-zone. De elsker det. I en midtvejskrise har han brug for usædvanlige sensationer. Hvis han ikke har råd til en Porsche, går han på swinger klub. Det er sikkert ikke dit naturlige habitat, men lad være med at surmule og sig det magiske ord ”ja”. Han vil værdsætte at du har et åbent sind.

De fleste siger, at kun de tomhjernede sminkedukker siger ja til alting. Jeg vil citere den vidunderlige Christina Hendricks, der spiller rollen som Joan I serien “Mad Men”: Du bliver nødt til at stoppe op og se hvad de ser, for det er vigtigt for dem, og du respekterer dem. Lyt efter. Og lær at sige ”ja” oftere ”nej”. Nogle gange vil de gerne høre ”ja” og det er fint,” sagde hun.

Du skal ikke opgive din frie vilje, du kontrollerer de handlinger, der kommer dig til fordel og får ham til at føle sig fuldendt. Livet er dog ikke et eventyr, og der er øjeblikke, hvor du må sige ”nej”. Vær fast og rolig. Forklar ham dine grunde og vær ærlig. Når du er i balance med din vilje, er det helende for dig og stimulerende for ham. Jeg husker første gang jeg sagde ”nej” til min SugarDaddy. Vi var i Tyskland, hvor han var til forretningsmøder, og jeg var hans underholdning.

Efter at have vadet byen rundt en hel dag, vendte jeg tilbage til hotellet. Han ventede på mig med en overraskelse. Det var en sød blondine med struttende bryster. Præcis hans type. Forespørgslen var nem at læse. En trekant.  Misforstå mig ikke. Jeg er åben over for variation, men ikke når det kommer som en overraskelse for mig. Da han hørte et fast ”nej” til at vi tre skulle være sammen og et stærkt ”ja” til at de to kunne være sammen, brød han ud i vrede. Han ville ikke engang have hende. Hvordan skulle jeg vide det?

Han smed hende ud af hotellet. Han ville have testet mig og finde mine grænser ved at invitere en tredje person med. Denne gang overskred han min grænse, men jeg havde stået ved min mening. Da vi vågnede morgenen efter, havde han glemt hele episoden, og han overraskede mig aldrig igen. Han respekterede mit valg. Men det betyder ikke, at vi ikke havde sjove trekanter senere.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her