Sugar Advisor: Kæreste afhængig

Coverbillede - sugaradvisor3.2

 

Afhængighed. Første association? Stoffer, alkohol, mad. Mange kender ikke til de forskellige typer af afhængighed. Lad os for eksempel tage penge, frihed, eufori. Penge giver dig frihed, frihed giver dig eufori. Det er en simpel proces. Lad os gå i dybden med det. Hvor kommer pengene fra? Fra hårdt arbejde, fra arv eller fra hæveautomater. De fleste SugarBabes er ligeglade med, hvordan pengene kom ind i hæveautomaten, og hvor meget arbejde nogen skal lægge i det, for at man kan trække pengene ud. Når man ikke kender til besværet, der skal til for at fylde en bankkonto, glemmer man at værdsætte pengene og tager alt for givet.

Penge er en billet til frihed, hvilket er en forbandelse i mine ører. Efter en forlænget fejring af frihed og grænseløs euforisk tilstand, begynder folk at tænke klart. De leder efter noget. Søger mening. Næsten 80 % af mennesker går gennem denne proces. De dykker ind i spiritualisme, depression eller midtvejskrise. SugarBabes gennemgår også denne periode. De overvældes af en bølge af forvirring og spørgsmål som “Hvor længe vil det vare” og ”Hvad er mine mål med fremtiden?”. Jeg har selv oplevet det.

 

De fleste vælger at smide SugarBabe-livsstilen ud af vinduet og komme tilbage til virkeligheden, hvilket er brutalt. Mange vælger også at blive i livsstilen for evigt. Med tiden forvandles de til plastikdukker, fordi besættelsen af ungdom forekommer, hvilket jeg skrev om i et tidligere blogindlæg. De stopper med at lede efter en mening med livet og og prøver at bevare stadiet af eufori med uendeligt forbrug i form af shopping og luksuslivsstil. Der er intet galt med det, det er deres valg. Jeg er stoppet med at dømme folk. Det skaber kun vrede i mig, fordi folk ændres ikke under andres indflydelse.

 

Derfor vil jeg kun tage min proces i betragtning. For et par år siden oplevede jeg et enormt chok som ændrede hele mit liv. Jeg begyndte at opfatte penges værdi anderledes, fordi jeg blev nødt til at tjene dem selv. Alligevel vænnede jeg mig aldrig til det. Jeg havde altid ”mere” end de andre. Jeg så ikke mig selv som en kvinde i arbejdsklassen. Når mit liv tvang mig til at være hende, begyndte jeg at opdage nye muligheder. For eksempel ældre mænd. De var erfarne og havde mange ressourcer. Det er sådan min sugardatinghistorie begyndte. Jeg blev afhængig af ældre mænd, følelsen af sikkerhed og et skjold fra ensomhed. At have en far, en elsker og en chef i én og samme mand. Er det ikke vidunderligt?

 

De store ambitioner var endnu ikke født, så jeg kunne opløse mig selv i det ubekymrede liv. Så snart mænd følte min afhængighed, fandt jeg en ny. Det varede indtil JEG FORELSKEDE MIG. Denne mand gav mig ikke kun sikkerhed, men udfordrede mig også. Med ham begyndte jeg at udvikle mig mentalt og emotionelt. Hans livsfilosofi var utroligt tiltalende. Det var en blanding af viden om teknologi, spiritualisme, filosofi, kærlighed og polygami med et drys af hans egne erfaringer. En eksplosiv blanding. Vi startede vores forhold med en simpel SugarDaddy/SugarBabe-relation og vi endte med en dyb og uforgængelig kemi. Fuldstændig kærlighed og fuldstændig afhængighed fra min side. Da det gik op for ham, hvor dyb min afhængighed var, slog han op med mig. Han smed mig ud af huset. Han sagde: ”Du skal på afvænning. Du skal lære at være alene, behandl din ensomhed som du ville behandle en partner”.

 

Jeg har aldrig følt mig så fortabt. Ønsket om at møde nye partnere forsvandt og blev erstattet med meditation. At være i et forhold med sig selv. Tro ikke, at jeg er en spirituel person, jeg er omvendt en jordbunden person, men jeg havde brug for denne afvænning. Jeg lærte kun at afhænge af mig selv. Snart begyndte jeg at date igen. Denne gang med en større bevidsthed. Jeg lærte også at skrive mine oplevelser ned, det gav mig en slag forløsning  og en større bevidsthed om mit forløb. Så her er jeg, hjælper jer med at finde jeres vej.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her