Sugar Advisor: Hvorfor forhold bør være baseret på frihed

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Ved du, hvad der begejstrer mænd? Frihed. En mulighed for at komme væk. En plan B. Det giver dem en følelse af sikkerhed. De er her, fordi de har lyst, ikke fordi de er tvunget til at være det. Det sjove er, at kvinder vil have det præcis modsatte. Vi vil med glæde være låst inde i ægteskabets bur. Kun da føler vi os trygge og rolige. Vi føler lettelse. ”Jagten er forbi”. For mænd, især dem i længere forhold eller ægteskaber, slutter jagten aldrig.

Jeg siger ikke, at de er utro med det samme. De værdsætter kvinder. Og det burde du også gøre. Beundre kvinder, præcis som han gør. Støder du ind i en attraktiv blondine på gaden? Ja, hun eksisterer. Du burde dreje hovedet efter hende som en typisk alfahan. Så længe du holder udgangen åben, vil han være vild med dig. Mind ham engang imellem om, at du er åben overfor hans venner, trekanter og rejser hver for sig. Jeg kan forsikre dig om, at ingen af de ovenstående muligheder kommer til at ske. Hvis buret er åbent, vil han ikke flyve væk. Han hopper måske ud i friheden et øjeblik, men vender hurtigt tilbage. Det er underordnet, om det er et forhold, venskab eller sugardating. For hver slags relation har vi brug for et uundværligt element – friheden til at vælge.

Folk tror ikke på, at de kan føle sig frie i længerevarende forhold eller ægteskaber. Når alt kommer til alt, har vi jo forpligtet os til ”til døden os skiller”. Jeg siger ikke, at vi skal bryde løftet. Jeg blot vise en mulighed for at genopbygge energi. Følelsen af frihed bringer glæde, men også frygt. Det er derfor mænd altid flyver tilbage til reden. De har kæmpet for frihed i århundrede. Når de får det, bliver de pludseligt fuldstændigt monogame. Måske vil han gå op i baren og tjekke en hot brunette ud, men han vil vende tilbage til din seng og fortælle dig alt om hendes bryster. For overfor dig kan han være ærlig. Intet bullshit, ingen tabuer, kun ærlighed. Han har ikke lyst til at skjule noget for dig, for det behøver han ikke.

Intet styrker et forhold som at være langt væk fra hinanden. Rejser er din velsignelse. Når du længes efter din elskede, kommer du til at værdsætte ham. Forretningsrejser, ferier, besøg hos forældrene og ekstra timer på arbejde er faktisk den bedste medicin til forholdet. Det er adskillelsen fra rutinerne, der gør jeres forhold levende. Rutine er kun godt FOR BØRN. Hvis du vil have sex mere end en gang om ugen og føle frihed og kemi, så dræb rutinen.

Jeg vil præsentere et eksperiment for jer, som jeg har hørt om. Der var et par, som var forlovet i 10 år. Ingen energi. Ingen sex. Et gråt hverdagsliv. Manden besluttede sig for at male en linje, der løb gennem midten af deres lejlighed. Bagefter skulle de fortsætte med at leve et normalt liv uden at krydse linjen over til den andens side. De måtte ikke røre hinanden, kysse hinanden eller sove sammen. De kunne tale sammen og se på hinanden. Der var ingen ændringer i energien i omkring 4 uger. Derefter begyndte de at savne hinanden. Mens de var i samme lejlighed! De længtes efter tæthed og ømhed. De begyndte at tale frækt til hinanden fra hver deres side af linjen. Energien eksploderede. Efter eksperimentet oplevede de samhørighed som aldrig før. De besluttede at blive gift kort tid efter, mens de bevidst vedligeholdte energien og kemien i forholdet.

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her