Smuk og desperat – flugt fra alderdom

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Forestil dig solnedgangen over Saint Tropez’ kyst. En ildkugle på den røde himmel, der langsomt, gradvist forsvinder i horisonten. Vand plasker mod siderne på luksusyachterne. Du bærer en cremefarvet silkekjole og observerer en vidunderlig pallette af himmelens farver, som i et eventyr. Din krop er sund, blød og solbrun. Du er i top form. Hvad føler du? Frygt. Nogen har indpodet en ide om gradvis alderdom i din hjerne. Den har vokset i din hjerne som en slyngplante. Du er bange for at runde de skræmmende 30’ere.

 

Vi, de unge kvinder, er programmerede til at ældes. Vi skaber denne skræmmende proces i vores hoveder. Hvem har bestemt denne grænse? Medierne, familien, samfundet og mænd. Før du fylder 30, er det påkrævet, at du har en kernefamilie og ligner en fit mor fra Instagram. Tilstand? Langsomt ældende men hurtigt producerende. Vi føler os undervurderede og det er det øjeblik, hvor desperationen dukker op.

 

I øjeblikket bor jeg i en lille by beliggende i forstæderne til København. I noget tid har jeg observeret ældre par. Over 60% af dem holdt hinanden i hånden. Der er intet mere magisk end ældre mennesker, der viser deres ubegrænsede kærlighed til hinanden. Den slags kærlighed udløber aldrig. Jeg havde for nylig et møde med en potentiel SugarDaddy. Han stillede mig et spørgsmål. “Er du bange for alderdom?” Uden at tøve svarede jeg “Selvfølgelig… er jeg ikke det”. For mig er alderdom en proces, hvor man gror og transformeres. Hvis du spørger mig, kommer skønhed med alderen. Hver rynke er en refleksion af et muntert grin, en smerte eller fortrydelse. Jeg vil gerne hylde mine rynker. Min partner er meget overrasket, sandsynligvis fordi alle mine forgængere gik i panik over ordet “alderdom”.

 

Det siges, at mænd ældes baglæns, når de er omgivet af unge kvinder. Den friskhed og energi er uerstattelig, som en ungdoms-indsprøjtning. Vil vi gerne behandles som om vi har en ungdommelig virkning på andre. Tag for eksempel Gandhi. Han var drevet af begær. Gandhi gik altid med to unge kvinder, som han brugte som vandrestave. Han påstod, at de udstrålede en ungdom, fred og energi, der gjorde det muligt for ham at vandre langt på trods af sin alderdom.

 

Vi må opbygge en immunitet for det pres som mænd, samfundet og medierne udsætter os for. Lad dig ikke manipulere af den omkringliggende verden. Jeg ved det, det er lettere sagt end gjort. Jeg moraliserer som en præst til pøblen, men jeg synder langt mere end dem. Jeg er besat af ungdom. Jeg kan ikke huske sidst jeg gik en dag uden anti-rynke creme. Jeg ved, at min bedste tid vil passere. Jeg lever med denne bevidsthed for hvert år, der passerer, er som en lektion. Hvert år laver jeg lektier fra det foregående år. Hvad lærte jeg det sidste SugarDating år? At respektere mig selv, værdsætte ham og sænke forventningerne. I år vil jeg give mig selv en SugarBabe kandidatgrad.

 

For nylig deltog min ven i en fest på Leonardo DiCaprios “båd”. Han beskrev det som et desperationsoptog. Fantastiske kvinder fra forskellige nationaliteter, der ønskede at blive bemærket af nogen med en solid bankkonto. Unge, smidige og klar til hvad som helst. På trods af deres perfekte udstråling, føler de sig som regel undervurderede. Hvorfor skulle de tiltrække sig idioters opmærksomhed som deres eneste formål? For som jeg nævnte i mit første blogindlæg “Sukker er som stoffer – yderst vanedannende”, kan det være en envejsbillet til en unik rejse, en unik mulighed. Det er derfor du kan torturere dit sind og din krop med konstant slankekur og træning for at se ung ud. Du kan ende med at gøre dig bemærket hos ham. Men husk, det handler om at lytte til din indre stemme og nogle gange stille dig selv spørgsmålet: “Hvad er rent faktisk godt for MIG?”

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

 

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her