DR3 søger deltagere til 2-minutters video

DR3 søger deltagere til et nyt tiltag ved navn Én til Én, hvor Sociale Medier-redaktion på DR3 laver små 2-minutters videoer. Videoerne er interviews med personer, som har noget på hjerte eller en spændende historie at fortælle – noget som kunne være interessant for målgruppen (unge) at høre om.

Derfor søger de unge brugere fra SugarDaters®, der er villige til at stå frem og fortælle om deres liv og oplevelser med sugardating, da der er mange unge, der vil finde det interessant at få et indblik i en ung sugardaters fortælling – hvorfor du startede, hvad du møder af reaktioner i hverdagen, hvad du får ud af det, hvordan en typisk sugardate ser ud, osv.

Det er altså ganske enkelt en mulighed for at komme ud med noget, en personlig fortælling, uden at skulle dømmes for det. Om du er mand eller kvinde er underordnet, bare du har interesse i at fortælle om din oplevelser med ansigt på.

Her er et eksempel på DR3’s første Én til Én video fra deres facebook-side.

Er du interesseret i at deltage, så skriv til Cæcilie på caecilie@sugardaters.dk og fortæl om dig selv, din alder, hvorfor du sugardater og om du har en særlig oplevelse, du gerne vil fortælle om.