Sugar Advisor: “Man kan ikke købe lykke for penge, men jeg vil hellere græde i en Jaguar end på en bus”

Coverbillede - sugaradvisor3.2

 

Der er to slags rige mennesker. Rige workaholics og folk, der er en anelse rigere, som begge fejrer “La dolce vita”. Det er sværere at genkende den anden slags. De vifter ikke om sig med deres velstand. De går i gamle jeans og falmede t-shirts. Nøgleordet? Accessories. Et Rolex på armen, en Bentley i garagen eller en yacht i Saint Tropez. Hold øje med hans hoved. “Den største forskel på rige mennesker og fattige er deres måde at håndtere frygt” – godt sagt, Robert Kiyosaki.

Succes eksisterer ikke uden ofre og smerte, det ved vi alle. Statistisk set kan kvinder udholde fysisk smerte bedre end mænd. Forestil dig fødende mænd. Dog er mænd bedre til at håndtere langvarig frygt og pres. Det er derfor vi typisk spiller den underdanige rolle, i det spil de fleste kender som BDSM. De elsker at dominere i sengen og andre steder. En SugarBabe kan være (eller endda burde være) underdanig i sengen, men ikke i det virkelige liv. Vær hengiven. Du er ikke bange for at miste ham. Materielle goder? Det betyder ingenting i lyset fra stor succes. Lær at frygt er en evig ledsager. I min “karriere” sætter jeg altid alt på et kort. Kæmp for hans tillid (det sorte mastercard i din lomme), og få ham til at behandle dig som en kvinde, ikke et objekt. Du vil blive lænket, men kun i sengen.

 

Rigdom avler ensomhed og mistillid. Din vennekreds indskrænkes. Penge tiltrækker grådighed og falskhed. Højt-rangerede SugarDaddies vælger deres “studerende” med omhu. Pas på. Jeg voksede op i velstand. Jeg har aldrig manglet noget. Jeg har et meget fornuftigt forhold til penge. Det vigtigste er kunsten i at kunne give slip. Evnen til at kunne give slip på det jordiske forhold til penge. De kommer og går. Det er kun mennesker, der er afhængige af at bekymre sig om penge, der ikke har dem. Frygt og tab, begær og grådighed er let mærkbare, som lugten af cigaretrøg i dit hår. Skaf dig af med disse træk så hurtigt som muligt. En vis mand sagde engang: Penge er som kvinder, de vil gerne være hos mennesker, der føler sig frie og ikke begrænsede.

Nævnte jeg at penge ikke køber dig lykke? Altså, jeg følte noget der mindede meget om lykke de første to måneder i hoteller og butikker. En ubeskrivelig følelse af tilfredsstillelse og mæthed. Men så kommer din gode ven “nostalgi”.  Du søger efter noget mere. Du kan ikke købe øjeblikke og minder, desværre. De forsvinder langsomt som 10-sekunders snapchat videoer. Derfor anbefaler jeg jer at sugardate for oplevelserne. Ja, penge kan give dig økonomisk sikkerhed i fremtiden. Alligevel vil du aldrig mindes dine shoppingture på samme måde, som du mindes at opleve de indonesiske øer. Når du rejser åbner du dit sind. Shopping kan kun lære dig grundlæggende matematik (at lægge priserne sammen).

Ved du hvad jeg har lært? Jeg er uforgængelig. Jeg er kommet ud af de værste situationer med løftet ansigt. Aftalen skal ikke baseres på penge. Han vil tage dig med til de smukkeste verdenshjørner, så snart du glemmer alt om penge. Jeg ønsker dig uforglemmelig jubel over denne verdens skønhed, og ikke over størrelsen på hans pengepung.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her