Sugar Advisor: Pigen på toget – alper, after ski og overklassen

Coverbillede - sugaradvisor3.2

 

Schweitz. Landet der flyder med mælk og honning. Skattehimlen. Du har vundet i livet, hvis du har råd til en Emmentaler ostefondue til 100 €. Du har haft glæden af at opleve de magiske Alper. Det utæmmede og kraften ved smagen af maden og livet.

 

Fra SugarBabe dagbogen:

Lad os rejse tilbage i tiden til januar 2017. Jeg sidder i Københavns lufthavn. Afsted igen. Destination: Geneva. Mere præcist? Verbier. En landsby der ligger i det sydvestlige Schweitz. Flugt fra det ekstraordinære. En ski-legeplads for de kongelige. Min SugarDaddy ejer en “uimponerende” charlet der. Det er et 5-værelses sommerhus med en enestående udsigt.

 

I luksuriøse skiresorter som Verbier, St.Moritz eller Courchevel ligner alle dage hinanden. Først står eliten på ski ned ad bakkerne et par gange for at blive friske ovenpå tømmermændene. Så begynder det. Selv om temperaturen ligger mellem -10 og -15 grader sidder stamgæsterne udenfor. Alkohols hovedfunktion er trods alt at varme kroppen og sjælen.

Uimodståeligt tilbehør? Moncler jakker, hatte af rævepels og overfladiske smil. Der er to grunde til, at de er der. Det er enten unaturlige skiforhold eller hyppige besøg i barerne. God vin flyder i årene, og tonsvis af udsøgte oste indtages. Hvad er din rolle der? Udsøgt selskab. Underhold dem og nyd spiritussen. Derefter er der den obligatoriske after ski. Det er rimeligt usædvanligt, selv FOR MIG. For dem er det blot en rutine. Svedende royale, der drukner deres sorger i varmende alkohol, bidende og frossen bjergluft. Til ingens overraskelse følte jeg mig skidt tilpas. Heldigvis tog min Daddy sig godt af mig. Han gik ud alene. Jeg følte mig lettet, jeg kunne endelig tage et hvil fra den fabelagtige livsstil.

 

Jeg sidder i toget til Verbier. Det er første gang han ikke henter mig i Geneva lufthavn. Jeg vil snart ankomme og opleve alle de “fascinerende” aktiviteter, der er beskrevet ovenfor.

 

Ved du hvad fondueost minder mig om? Klistret atmosfære. I denne kreds af rige mennesker kender alle hinanden. En kombination af venskab, forretning, romance og en smule falskhed. De suger til sig som brød i suppe. Det er for meget og for fedtet og alligevel har det en fantastisk smag, som alle er villige til at prøve. Jeg ved godt, at det er skørt at sammenligne en social gruppe med smeltet ost. Tilgiv mig. Nogle gange har jeg upassende associationer. Især når jeg tilbringer for lang tid med disse besynderlige mennesker.

 

Jeg har næsten glemt at nævne en uforglemmelig weekend i … Sankt Moritz. Jeg har aldrig oplevet sådan et elegant pres. Nogle steder på jorden er simpelthen ulig noget andet. Jeg betragter mig selv som en dømmende person (som du måske har bemærket), men den hårdeste domstol jeg nogensinde har oplevet var dér. Det handlede ikke kun om dit udseende og størrelsen på din pengepung. Det handlede om din afstamning, familietraditioner, noget du ikke kan vælge eller tjene. Det er i dit blod. Selvfølgelig kan du købe dig ind i “St. Moritz familien”, men når det kommer til stykket, vil du aldrig blive en af dem. De rigeste familier i Europa har regeret der i århundrede. Det er “deres” vinterland, ikke vores, ikke de almindelige menneskers.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her