Sugar Advisor: Idioter er et unødvendigt onde

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Det er matematisk umuligt at bestemme, hvordan man finder en alfahan. Du er en attraktiv kvinde, der leder efter øjeblikke med begejstring og værdsættelse. Din indbakke er ved at sprænges af beskeder fra idioter. Ekkoet lyder ”Hvad koster det?”, ”Er 2000 nok?” og ”Du er hot”. Jeg ser disse mænd som savlende hunde. Man er frastødt og kedet. Man sletter sin profil på datingsider. Alligevel giver man langsomt efter efterhånden som ens mentale og seksuelle desperation stiger. Man leder efter “Prinsen på den hvide hest” på Tinder, hvilket viser sig at være en total katastrofe. For nyligt læste jeg, at kvinder bliver nødt til at sænke deres standarter, for ikke at forblive jomfruer til deres dages ende.

Vi bliver nødt til at se sandheden i øjnene. Hovedmålet i vores generation er samleje. Man overgiver sig og begynder at sætte sin profil op på ny. En ambitiøs beskrivelse af hvad man søger. Tjek. Smagfulde og elegante billeder fra paradis. Tjek. Hvad er det næste? Det altafgørende trin, sortér i kvæget. Skil bukkene fra fårene. For at sige det kort: adskil idioter fra potentielle partnere.

 

Jeg svarer ikke på:

  • Korte og upersonlige beskeder
  • Forslag, der indeholder priser
  • Vulgære beskeder

 

Hvis ham, der skriver, ikke tilhører nogen af overstående kategorier, er han på rette spor. Hvis du kan holde hans udseende ud og forestille dig hvordan hans ”udstyr” ser ud, så er du på vejen til paradis. Hvis du har verificeret hans passioner, hans indgangsvinkel til livet og hans arbejdsplads, er det på tide at arrangere et møde.

Rendezvous

Du vælger et stedet. Hvis mændene tilbyder et glas vin og Netflix i deres soveværelse, er de idioter, der har han mistet deres chance. Det første møde bør ALTID være i offentligheden, i tilfælde af at han brugte photoshop til at forskønne sig selv. Hvad er endnu vigtigere? Sikkerhed selvfølgelig. Du har ikke lyst til at komme i problemer på ukendt grund. Hvad er mænd bange for? Middag på første date. En håbløs situation uden en udvej. At være fanget i en time med en tigger. Det generer ikke mig, jeg kan holde ud at blive holdt fangen med en trold. For det meste er de bedre til at snakke end smukke fyre, fordi kan de ikke imponere med deres udseende,  bliver de nødt til at bruge deres hjerne.

Lad os tage et positivt scenarie. Du tager en drink et smagfuldt sted. Han er velskabt, nydelig og charmerende. Hans tegnebog er fyldt godt op. Du er fortryllet… og fuld. STOP. Lad dit hoved advare dig når samtalen falder på sex. Misforstå mig ikke. Flirt med ham og fortæl om dine præferencer men lad være med at komme ind på vinkler og positioner. Det begejstre ham nu, men på længere sigt vil han miste interessen for dig. Stryg hans ego og sig ja til ethvert retorisk spørgsmål. Til ikke-retoriske spørgsmål skal du have stærke og eftertænkte holdninger. Lyt til hans taler og meninger. Selv de kedeligste monologer er interessante, når du sipper til Bellini og beundre din perfekte manicure.

Observer hans kropssprog. Rastløse hænder, øjne der undgår kontakt med dine og svedperler på huden er normalt dårligt kropssprog, men på første date giver nervøsitet god mening. Kig i hans øjne, de er vinduer til sindet. Nok vrøvl. Evaluer situationen brutalt og ædru. Vil dette bekendtskab gøre dig gavn?

 

Ansvarsfraskrivelse: Ovenstående beskrivelse refererer ikke til arrangeret dating med økonomiskke fordele. Selvfølgelig kan du bruge mine råd i enhver dating-situation.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her