Sugar Advisor: Vestlig Geisha

Coverbillede - sugaradvisor3.2

”En Geisha er en fuldtidsarbejdende kunstner, ikke et sexobjekt. Det er en populær myte, at Geishaer er prostituerede eller underdanige, glorificerede servitricer. De er meget talentfulde udøvere af traditionel japansk musik og dans. Deres rolle er at give klassisk underholdning til rige og magtfulde japanske mænd” – forklarer Fiona Graham. Hvor vidunderligt lyder det ikke lige? Eksisterer vi kun for at kunne imødekomme mænds seksuelle behov? Hvorfor er det så svært at vende tilbage til traditionen om at forføre ved at udføre kunst, strukturerede samtaler og intelligens? Vi har mistet os selv i simple behov. En verden af arv, kultur og manerer bliver erstattet af forbrugerkulturen.

Hvorfor ikke overføre det smukke ved den japanske kultur til den vestlige verden? En forfriskende bølge af kvinder, der udvikler deres talenter i forskellige felter for at imponere mænd, uden de seksuelle aspekter. I mit hoved kunne moderne SugarBabes blive betragtet som en ny udgave af Geishaer. Blive respekteret, beundret og værdsat. En ”Danna” var typisk en velhavende mand, i nogle tilfælde gift, der sponsorerede den traditionelle, dyre træning for at en pige kunne blive Geisha og tog sig også af andre udgifter. Dette kunne minde om SugarDaddies. Mænd der sponsorerer kvinders udvikling og passion og til gengæld bliver underholdt af informerede, åbensindede og smukke kvindelige ledsagere. Stærke og veluddannede kvinder, som forkæler en ambitiøs og intelligent mand. Geishaernes verden er en verden, hvor flirt og raffineret stil bliver forhandlet. For mig er det en perfekt konstellation. Hovedformålet med feminisme er at undgå diskrimination mod kvinder og kæmpe for lige rettigheder. Mænd og kvinder arbejder for, udvikler og fejrer hinanden. Hun underholder ham, han betaler for det. Det er en simpel udveksling forklædt i et gammelt ritual.

Vestlige kvinder har mistet sig selv i maskulin energi. De har overtaget mænds roller og har glemt alt om hjertet og hjemmet. Kig på Geishaerne, de helliggør deres femininitet over alt andet. Deres måde at gå på, uberørte hud, perfekte makeup og ubesværede subtilitet. Det ophidser mænd. Jeg hørte engang om en kvinde, en stål-magnolia – udadtil smuk som en blomst men hård som stål indeni. Geishaer mestrer erotikkens udførelse uden at det inkluderer sex. Find en moderne Geisha i dig selv. Tilbyd intellektuel underholdning, ikke seksuel (eller i det mindste ikke udelukkende). Vær en skattet rådgiver. Din krops bevægelser, din stemme, makeup, kjole og yderst intelligente samtale giver et indtryk af dig til manden, der når ind i den dybeste kilde til sensualiteten. Du har retten til selektivt at vælge en mentor. Hvis du udvikler dit forhold med din SugarDaddy, vil det i de fleste tilfælde blive monogamt. Vi er ikke profit-orienterede, det er Geishaer. Vær uskyldig, men ikke naiv. Hvis du allerede tilbyder dig selv, så tilbyd dit intellekt, ikke din krop.

 

Jeg kalder det en stor inspiration og motivation.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her