Sugar Advisor: Sucre en Suède

Coverbillede - sugaradvisor3.2Göteborg. Den anden største by i Sverige, beliggende på vestkysten. Et Mekka for de rige og indflydelsesrige svenskere, lige efter Stockholm. Jeg havde det privelegie at tilbringe en weekend der med H. H er min SugarDaddy. En fortabt mand med en følsom sjæl og et åbent hjerte (og tegnebog). Jeg behandler ham som regel på en kynisk og praktisk måde. Han er en overlever. Han overlevede at arve en af de største formuer i Europa, da han var 16 år. Han arvede ikke et firma, møbler eller et huse. Han fik så mange penge, at han ikke ville behøve at arbejde et eneste minut i sit liv.

 

Hvad gør du, når du får millioner, når du er 16? Du flytter til Hawaii. Du køber din første lejlighed med havudsigt og en Porsche. Du springer universitetet over, for du har allerede en ligeså stor formue som Mark Zuckerberg. Du lærer at surfe, du kører i din Porsche, og selvfølgelig besøger du din familie. Din far, der undervurderer dig og din kedede mor, der drukner i Cartier. Uden at du bemærker det, går syv år med velstand. Men nok om rigmanden for nu.

 

Lad os tage tilbage til Göteborg i Sverige. Elite Park Avenue Hotel? Hyggeligt og moderne. Juniorsuite? Tjek. Massage booket? Selvfølgelig. Du kender det stressende liv.

Frokost! Tidløs romance med det asiatiske køkken, Toso. Ud over de sædvanlige butiks- og restaurantudflugter, hiver jeg altid H (ja, bogstaveligt talt HIVER) til steder, der vil adskille minderne fra denne by fra andre byer. Valget faldt på ’Göteborgs konstmuseum’. Kunstsamlingen er en af de fineste i nordeuropa med betydeligt nordisk og internationalt kunst. Få ham til at tro, at du kender flere kunstnere end Rembrandt og Mattise.

 

Det er på tide at komme videre! ”Hvortil?” spørger du mig. Kurs: Båstad. Du aner ikke, hvad jeg snakker om? Måske er dette en bedre forklaring: Sveriges Hamptons eller hjemmet for tennisturneringen Swedish Open. En must-go destination for eliten i Sverige i over et århundrede. Et sted hvor de rige svenskere, der er trætte af storbyernes stress og jag, bor. Min SugarDaddy har faktisk et sommerhus her. Et hyggeligt sommerhus på overfladen, men med overdådig interiør inden i. Der er portætter af ”den kære familie”, håndvævede tæpper og selvfølgelig en saltvandsjacuzzi.

 

Hvad mere kan man ønske sig? En ting jeg ikke kan leve foruden. Energi. Ekstrem tiltrækning til en mand, der vil give mig hele verden. Du kan kalde det, hvad du har lyst til: Passion, tiltrækning, kemi eller endda kærlighed. Stærke følelser, der knapt nok kan styres. Du kan sprede dine ben og simulere tusindvis af orgasmer, men når det ikke er der, er du på røven. Jeg er på røven. Vi SugarBabes har to fristende muligheder. Vi kan spille Prima Donnas og nyde den glamourøse livsstil. Som alternativ kan vi være fuldstændigt ærlige omkring vores materialistiske sjæle. Vi er selvfølgelig godt klar over, hvad det medfører. Han vil skifte dig ud med en bedre og yngre model. Jeg kombinerer disse to muligheder. ”Ærlig” samtale er vejen frem. Det var faktisk ærligt i dette tilfælde. Jeg kan lide denne fyr. Han har et godt og gavmildt hjerte. Han respekterer mig, og tænker på hvordan jeg har det. Han er en rigtig god VEN.

Han forstod. Han gav mig tid til at arbejde på mit sexdrive. Men alligevel, han ved ikke, at det aldrig kommer til at fungere. Jeg vil komme hjem fra Sverige til min åbentsindede kæreste, og han vil tilfredsstille mig.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til Oliwia på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

 

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her