Sugar Advisor: Jeg er målrettet

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Hvad laver jeg, når jeg ikke har en SugarDaddy. Shocker, jeg arbejder som rengøringsdame. Jeg tager en pause fra det luksuriøse liv. Jeg dykker ned i arbejderklassen. Det gør mig ikke noget, jeg kan lide afveksling. Intet job er for ydmygt. Jeg tror endda på, at det har en helbredende effekt. Alle SugarBabes bør tage en kold tyrker engang imellem. Blive bevidste om, hvor meget gluten- og laktosefrit brød koster. At finde vej tilbage til din indre kerne er vigtigt. Hvem er jeg, når jeg repræsenterer mig selv, og ikke den rige fyr ved min side? Det kaldes emotionel hygiejne eller kontrol over sindet.

 

Husk hvor du kommer fra, og hvorfor du har valgt en vej, der fører til denne livsstil. Værdsæt fordelene og vær taknemmelig for din unikke rejse. Måske er du født med et kønt ansigt, og ved hvordan du skal tage dig af din krop.  Tag dig af din hjerne på samme måde. Prioritér. Kast ikke dig selv ud i materialismens afgrund. For der er ingen vej ud. Det bliver enten en lærerig oplevelse eller en syg afhængighed at leve på denne måde. Enten vil du blive på denne vej for evigt eller forlader eventyret. Misforstå mig ikke, der er lykkelige slutninger for sugarbabes.

 

Fabelagtige brylluper og ikke særligt fabelagtige ægteskaber. Du har ikke lyst til at ende som Jocelyn Wildenstein eller vent… måske har du? Hun druknede i plasticoperationer og penge. Hvorfor? Hun fangede sin SugarDaddy ægtemand i seng med en 19-årig russisk model. Jocelyn vandt en skilsmisseretssag og fik 2,5 milliarder dollars. Godt gået. Nogle gange betaler det sig at blive i forfærdelige forhold. Bogstaveligt talt.

Det har ingen betydning, om du lige har startet eventyret, eller om du allerede er en erfaren SugarBabe. Husk at du skal have et fandens godt hoved på dine skuldre.

 

Jeg har to kvaliteter som SugarDaddies tilbeder: Østeuropæisk oprindelse (den fattige del), og jeg er rødhåret. De elsker fregner. Vi kender alle stereotypen om den vilde rødhårede kvinde. Hvorfor slaviske piger? Uskyldighed og beslutsomhed. En ufattelig sult efter det bedre liv. Der er desperate færdiguddannede kandidater fra universitetet bag kassen i supermarkederne, det er et syn man ser hver dag. Eksamensbeviser er ikke en billet til velstand længere. En uddannelse er de ting, du lærer efter du har færdiggjort dit studie. Nu til dags har du brug for forbindelser eller evnen til at imponere de rigtige mennesker. Sugardating er en kombination af begge. Han deler sit netværk med dig, du forkæler ham.  Det er en aftale der er lige ud ad landevejen. Og det er en nem vej.

 

Du kan også stå op og kæmpe hver dag. Malala Yousafzai er blevet kendt over hele verden. Denne dedikerede unge kvinde har været fortaler for kvinders ret til uddannelse i over to år. På grund af Malalas prisværdige indsatser blev hun nomineret til Nobels Fredspris. Er det ikke imponerende? Selvfølgelig vil et mål som dette være mere tilfredsstillende at opnå for en fighter, men skal vi alle være sådan? Der er mange veje, der fører til destinationen. Det, der er vigtigt, er at DU kommer dertil (forhåbentligt også alle hårdtarbejdende kvinder fra Polen og Parkistan).

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

 

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitter , Tumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her