Har du en SugarRadar? Du kan forstærke den med disse 6 simple trin

Hvad er en SugarRadar? Det er evnen til at spotte de, der er succesfulde og de, der er klar til at forkælet. Som en SugarBabe eller BoyToy bør du sigte efter en kombination af begge. Udfordringen her er ikke kun at udvælge de, der er rige, men også at forudse hvor vidt en person er villig til at give dig, hvad du behøver.

 

Vi tænker at vi kan vurdere andre personer og deres formue på ren intuition, men faktisk vurderer vi, hvor velhavende folk er ud fra de informationer, vi indsamler ved at observere dem og sammenstille alle observationer og informationer. Selvfølgelig afhænger de ting, du skal kigge efter af, om du søger en SugarDaddy eller SugarMama i den højere middelklaase, i overklassen eller en som decideret er RIG. Ved at forstærke din SugarRadar med disse simple trin, vil du ikke kun være i stand til at finde den SugarDaddy eller SugarMama, der kan hjælpe dig til et liv i luksus, du vil også tilegne dig vigtig viden og sociale forbindelser, der kun kommer af at date de rige og succesfulde. Du skal ikke stille dig selv tilfreds med en, der er ”god nok indtil videre” for du vil blive bedømt på, hvem du dater. Du skal ikke date en, som du ikke føler er dig værdig. En klog SugarBabe eller BoyToy ved, hvordan man spotter sin konge eller dronning med det samme uden at skulle kysse for mange frøer.

 

  1. Lad dig ikke narre af et nedtonet udseende

Som vi alle ved, kan det ydre let snyde. Det er rigtigt at rigdom både kan udtrykkes meget prangende men også på en mere simpel måde, men der er stor sandsynlighed for, at en velhavende mand eller kvinde IKKE vil gå med store logoer, tunge pelse om sommeren og et overvældende antal af skinnende guldsmykker med diamanter (Med mindre der er tale om nyrige eller Instagrams rich kids). De, der rigtigt er rige, behøver ikke at overbevise verden om, at de har penge. Husk, at hvis man ser rig ud, er det ikke ensbetydende med, at man er det.

 

  1. Kropssprog

En rig person behøver ikke bevise noget, han eller hun kender sin status og interagerer med andre mennesker med en…. respektfuld distance, der emmer af ubesværet selvsikkerhed i deres holdning og bevægelser. Alle har usikkerheder, men succesfulde mennesker er dem, der er bedst til at skjule dem. Deres tilstedeværelse er behagelig – de er ikke uhøflige men på den anden side heller ikke for entusiastiske.

 

  1. Hobbyer og firma

Fra interesse i lystyachter til golf til bjergklatring eller eksotiske rejser. Prøv at få et overblik over en persons livsstil i løbet af jeres første samtale. Dyre hobbyer er ikke kun en indikator for en konstant og stor pengestrøm, men også en mulighed for at udvide din horisont og prøve nye hobbyer. Endnu bedre er det at prøve at finde ud af hvilken type mennesker din potentielle SugarDaddy eller SugarMama omgiver sig med. Intet fortæller mere om en person end det selskab, de gerne befinder sig i.

 

 

  1. Velsoigneret

Pæn, velsoigneret og generelt et behageligt udseende kombineret med et godt helbred (lad os være ærlige, en sund livsstil og en kvalitets-ansigtsløftning kræver lidt af en investering) indikerer en potentiel partner. Vi er sikre på, at du ved, hvad vi mener: de rige har en glød over sig, der kun kan opnås ved at tage sig godt af sit udseende med alle de værktøjer, der er tilgængelige i det 21. århundrede. Desuden er antydningen af en god parfume, der omgiver dem, et tegn på at du har fundet din fremtidige SugarDaddy eller SugarMama.

 

  1. De gode ting

Uanset om det handler om en bil, et ur eller en smartphone vil de succesfulde først og fremmest gå op i design og funktionalitet af deres legetøj. Værdien af deres genstande bliver oftest beregnet ud fra, hvor vidt de hjælper med at gøre dagligdagsting nemmere – samtidig med at man ser godt ud, mens man gør det. Funktion, kvalitet og innovation er de tre nøgleord, når det kommer til gadgets, så kan alt det ligegyldige bling blive efterladt på hylderne til de, der tror de er rige.

 

  1. Tankegang og manér

Som en SugarBabe eller BoyToy skal du ikke kun være i stand til at tiltrække de rige, men også være i stand til at vedligeholde og forbedre dine evner til at skabe en forbindelse til denne type mennesker. En rig SugarDaddy eller SugarMama er en smule anderledes end en normal rig person, da de gerne vil imponere folk omkring sig på den ene eller anden måde.  Du skal være i stand til at kunne føre en anstændig samtale og udvise beundring for din SugarMamas eller SugarDaddys intelligens, humor og karakter, ikke deres penge. Med andre ord bør du beundre de karaktertræk, der gjorde dem rige, ikke selve pengene. Når alt kommer til alt kræver det hjerne og mod at komme fremad i livet, og de type mennesker med den mentalitet bør altid være på din radar.