Hvorfor har mænd affærer? De mest populære årsager til utroskab

Har du nogensinde oplevet utroskab i et forhold? På trods af at vi nævner mænd i titlen i dag, er det ikke en handling, der udelukkende er tilhører ét køn. Ikke desto mindre kan årsagerne til at mænd og kvinder er utro være meget forskellige. Derfor er kvinders utroskab et emne vi vil tage op i et andet blogindlæg i fremtiden.
 
Vi har listet nogle af de mest populære grunde til, at mænd er deres partnere utro. Husk dog, at nedenstående begrundelser ikke er undskyldninger for mænds utroskab. Hvis man har en affære, er der med sikkerhed en grund til det. Årsagen er dog ikke en undskyldning for handlingen. Utroskab kan uden tvivl skade mennesker, og hvis man ikke har en aftale med sin partner om at man godt må være utro, kan det ødelægge forholdet.
 
Så hvorfor er mænd utro?
Partneren tilfredsstiller ham ikke seksuelt
 
Det er en af de mest populære årsager. Et langt forhold eller ægteskab kan nogle gange forårsage mangel på lidenskab og fascination mellem partnere, både i sengen og i hverdagen. I det mindste er der ikke ligeså meget passion, som der var i begyndelsen af forholdet. For nogle mænd er det berettiget, at hvis en kæreste eller kone ikke kan eller ikke vil tilfredsstille deres ham seksuelt, har han ret til at finde én, der kan. Endnu værre er der nogle mænd der følger reglen: “Hvad hun ikke ved, har hun ikke ondt af”, hvilket betyder, at de ikke føler sig skyldige. Først når deres partner finder ud af utroskaben, kan de føle sig skyldige, men selv da vil deres undskyldning være “du ville ikke have sex, så jeg fandt en anden.”
Affære er hans efternavn
 
Det er også muligt, at din partner ikke er moden nok til at være i et monogamt forhold. Han er ligeglad med de løfter, han har lavet, og påstandene om at være færdig med sit vilde singleliv. Han kan ikke forstå, hvordan loyalitet virker i et forhold. Måske har han ikke lyst til at ændre sig for en anden person, så det er meget svært at få ham til at være den loyale og kærlige partner, du vil have, at han skal være. Det er på tide at pakke dine ting og starte et nyt liv sammen med en anden, der fortjener dig. Bedre sent end aldrig!
 

Uopfyldte følelsesmæssige behov

Ja, også følelsesmæssige behov er vigtige for at holde balancen i et forhold. Hvis en mand føler sig ubetydelig, ikke værdsat og uønsket, kan han begynde at lede efter følelsesmæssig (og seksuel) støtte et andet sted med en, der ønsker at være der for ham. Lad os ikke glemme, at mænd også har følelser, og at det ikke kun er sex, der gør dem lykkelige og fuldendte ægtemænd og partnere.
Når en kvinde er sløset
 
Der er mange kvinder, der kan lide at se perfekte ud altid, og de gør det til deres højeste prioritet. Der er også dem, der ikke lægger vægt på dette, eller tilpasser deres udseende alt efter, om de er i byen, på arbejde eller hjemme. Derhjemme kan de lide at føle sig godt tilpas, iført afslappet tøj, uden makeup, med en hestehale og så videre. Tilsyneladende kan nogle mænd ikke håndtere sådanne transformationer, og at deres kvinde er ikke så attraktiv for dem, som hun var i begyndelsen af deres forhold. Er det nok at til have en affære? Det tror vi ikke.
 
Der er mange grunde til, at mænd er utro, langt flere end de fire ovenstående. Det vigtigste er at være loyal. Selv hvis det skulle ske at den ene part er utro, bør parterne være ærlige overfor hinanden. Det er menneskeligt at fejle, men kun de hæderlige har mod nok til at fortælle sandheden. Meget ofte er kernen af problemet, at forholdet mangler noget; vi føler os ikke godt tilpas, eller vi har brug for en forandring. Gennem samtale kan du løse mange problemer og til og med tilgive utroskaben.
 
Husk også, at der er masser af fisk i havet, så hvis du vil starte forfra, er SugarDaters® måske et godt sted at starte.