Titan Television søger deltagere til dokumentarserie om sugardating

Vi på Titan Television leder efter efter folk i Skandinavien, som ønsker at være med i en tv-dokumentarserie. Vi søger SugarDaddies og SugarBabes, som ønsker at vise deres liv frem.

Normalt filmer vi hjemme hos den person, for at seeren kan komme til at møde personen og lære personen og dennes livsstil at kende. Da det er et realityshow, ønsker vi at være med ved dagligdags ting, som personen interesserer sig for. Optagelserne vil tage tre arbejdsdage, hvilket betyder ca. 8 timer om dagen. I løbet af denne tid sørger vi selvfølgelig for mad og drikke samt enhver rejse- eller indkvarteringsudgifter, der kan forekomme.

Hvis du er interesseret, så kontakt Cæcilie på caecilie@sugardaters.dk og fortæl lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være med.