5 grunde til at tage til Grækenland med din SugarDate i sommerferien

Alle I, der følger vores blogindlæg på ugentlig basis, har sikkert opdaget, at teamet bag SugarDaters ® er glade for at sommeren nærmer sig. Eftersom vi allerede har givet SugarBabes tips til den første rejse med deres SugarDaddy, vil vi fortsætte vores “serie af sommerindlæg” ved at give både SugarDaddies og SugarBabes inspiration til, når de skal vælge deres feriedestination.

På trods af de økonomiske problemer som hersker i Grækenland, er det et af de smukkeste lande i verden, med mange populære destinationer, der byder på uforglemmelige sommeroplevelser. Her er 5 grunde til at besøge Grækenland i sommerferien:

 

1. Sommeren i Grækenland varer længere end andre steder

Fra maj til oktober er temperaturen virkeligt høj. Dette betyder, at der er masser af tid til at nyde Middelhavets solrige områder. Vi kan garantere, at både du og din SugarDate vil få fantastisk solbrun hud, som vil vare længe.

 

2. Der er mere end 100 beboede øer at vælge imellem

Eftersom de græske øer har mere end 7.500 km af kystlinje er der en masse strande at vælge imellem. Ligemeget hvilken strand i Grækenland, du befinder dig på, vil du kunne nyde roligt, rent hav med smaragd-farvet vand. En god ide ville være at leje en privat yacht, så I kan sejle til øde strande og tilbringe noget tid fuldstændigt alene på en hemmelig strand med dig SugarDate.

3. Den græske sommer overvælder dig med smage og dufte

Vilde planter, smagfulde frugter, grøntsager og oste, varmt brød, ekstra jomfru olivenolie, frisk fisk og skaldyr, lokale vine. Hver ø, provins og by har deres egne opskrifter. Uanset om I går med en saftig skive vandmelon langs stranden eller nyder et gourmet måltid lavet af de lokale ingredienser, uanset om du dypper et nybagt stykke brød i olivenolie eller spiser nyfangede østers, vil de delikate smage overvælde dig.

 

4. Få smag for det ubekymrede liv

Hvis de sidste uger har været fyldt med stress, kedsomhed eller begge dele, er dette den perfekte sommerdestination for dig og din SugarDate. Sommerferie i Grækenland bliver langt mere romantisk og følelsesladet uden nogen planer og forpligtelser. Uanset hvor du går hen, vil atmosfæren være afslappet, stille og rolig.

 

5. Kunst, arkitektur og historie

Mulighederne for arkæologiske  museer, byzantinske klostre, fæstninger, tårne du kan følge er uendelige. I Grækenland har selv de mindste attraktioner en stor historie.

 

En ferie i Grækenland vil gøre din sommer lys, farverig og uforglemmelig. Dit forhold til din SugarDate vil blive fornyet, og I vil komme tættere på hinanden.