Sådan kan du hjælpe din SugarBabe gennem eksamensperioden

Det er eksamensperiode, og vi ved alle, at disse perioder kan være stressende for de mange SugarBabes, der studerer. Som SugarDaddy kan du komme til at føle dig tilsidesat, hvis du har en SugarBabe, der studerer, fordi hun ikke har tid til at give dig den samme opmærksomhed. Der er en simpel løsning til disse problemer, hvor du som SugarDaddy kan hjælpe din SugarBabe i eksamensperioden, så hun får det nemmere, og jeres forhold bliver stærkere.

 

Forsyn hende med mad

Når man studerer, er det behov, der er værst at få stillet, behovet for mad, da det tager lang tid at købe ind og tilberede maden. Samtidig har studerende ikke mange penge, så man bliver nødt til at handle inden for sit budget, hvilket kan være svært, når tingene skal gå hurtigt. Her kan du som SugarDaddy score mange point ved at købe lækre ingredienser ind for hende og fylde hendes køleskab og fryser, så hun ikke behøver at tænke på at planlægge sine indkøb og tage i supermarkedet. Glem ikke at købe kaffe og nogle snacks eller kage til hende, for det hjælper mere på koncentrationen, end man lige skulle tro. Lad være med at kommentere på sundhed og vægt, når du afleverer snacks til hende – det har hun ikke brug for at høre.

Hvis hun skulle få mulighed for at gå ud med dig en aften, så sørg for at tage hende med på en god restaurant, så hun kan få et ordentligt måltid.

 

Tag dig af alle udgifterne

Når man er studerende rækker pengene ikke langt. Et deltidsjob ved siden af studiet kan være stressende i eksamensperioderne, og tanken om at tage et lån for at dække omkostningerne i denne periode er ikke just fristende. Her kan du som SugarDaddy for en studerende SugarBabe træde til og virkelig gøre en forskel. Tag byrden på dine skuldre og hjælp hende med regninger, husleje osv – hvad end hun har brug for.

Bliv hendes IT-supporter og tilretter

Der er intet mere stressende, end når ens computer lider under tekniske problemer eller går helt i sort. Når din SugarBabe sidder med tekniske problemer, skal hun kunne ringe til dig. Måske har du ikke de helt store færdigheder indenfor computer, men du kan i det mindste trøste og berolige hende. Hvis hun har brug for din professionelle mening til hendes eksamenslæsning og opgaveskrivning, kan du blive hendes mentor. Læs hendes opgave igennem eller øv pensum med hende, hvis det er et felt du har viden indenfor og giv hende konstruktiv kritik.

Overraskelser

Når man studerer, har man ikke brug for at folk afbryder ved at komme forbi ens hjem eller studierum. På den anden side er det også meget dejligt med en lille pause til at få fokus væk fra eksamenslæsningen. Her kan du som SugarDaddy overraske din SugarBabe med blomster og chokolade til at gøre hende i godt humør. Du kan også overraske hende med en kort, romantisk gårtur i det dejlige sommervejr.

 

Komplimenter og putte-partner

Når din SugarBabe læser til eksamen, er selvtilliden ikke altid I top. Det er vigtigt, at du får hende til at føle sig selvsikker ved at give hende komplimenter og fortælle hende, at hun er klog, smuk og at hun sagtens skal komme igennem det. Hvis I har et tæt forhold, kan du komme forbi om aftenen og putte med hende. Hun har studeret hele dagen og den kontakt hun har med dig om aftenen og natten, kan give hende noget rum fra opgaverne og en smule distraktion.

 

Belønninger

Planlæg noget sjovt for at belønne hende I slutningen af eksamensperioden, Det kan være at give hende et gavekort til massage, et spaophold, en shoppingtur eller måske endda en rejse I sommerferien. Hvis du ikke kan tage fri pga. arbejde i hendes sommerferie, kan det også blot være en forlænget weekend.