Det privilegerede SugarBabe-liv

Lad os tage det fra begyndelsen! Hvad betyder privilegeret egentligt?

Det er en fordel, som kun én person eller én gruppe har, oftest på grund af deres position eller fordi de er rige.

Og lad os være ærlige, hvem ønsker ikke denne fordel i deres liv? Hvem ønsker ikke at opleve al den magt og de muligheder, som et luksusliv giver?

På SugarDaters® er der adskillige grunde til, at kvinderne vælger Sugar-livet. Nogle gange har de så mange ting at se til i deres dagligdag, at de ville ønske, at de kunne være en anden, men her behøver man ikke være en anden. Du kan være den kvinde, du har drømt om at være så længe. Og du kan begynde i dag! Du kan vælge at opleve alle de eventyr, luksusprodukter og glæder, som et priviligeret liv kan tilbyde dig.

 

Det kan være, at du tvivler på denne privilegeredet og luksusfyldte livsstil, så vi lavede en lille test til dig, så du kan undersøge, om det er noget for dig eller ej. Du kan vælge mellem to billeder fra hvert scenarie, som vi har lavet. Der er 5 situationer, hvor du kan vælge det billede, der passer bedst til den livsstil, du gerne vil føre. Alle “A” billeder svarer til en gennemsnitlig livsstil og alle “B” billederne svarer til en priviligeret livsstil. Så hvilken livsstil passer dig bedst? Tjek hvilken livsstil du bør leve ved at tælle, hvilket bogstav du har valgt flest gange. Stol på dit instinkt og lad være med at tøve.

 

1. Forestil dig, at du skal ud og shoppe

Vil du købe tøjet på udsalg, eller vil du være ubegrænset og kunne købe hvad som helst, fra hvilket som helst brand, du foretrækker?

The-privileged-life-of-a-Sugar-Baby-5919a34eb270c__880

 

2. Forestil dig, at du skal ud

Hvordan ville du foretrække at komme derhen? Med offentlig transport, eller i bil, hvor du kan tage dine venner med dig?

The-privileged-life-of-a-Sugar-Baby-5919a2d985a58__880

 

3. Forestil dig, at du gerne vil ud og spise et eller andet sted

Ville du stå i kø for en hotdog til 25 kr, eller ville du hellere nyde en brunch til 400 kr på en god restaurant?

The-privileged-life-of-a-Sugar-Baby-5919a21f7f8c0__880

 

4. Forestil dig, at du gerne ville have nye smykker

Vil du gerne have billige smykker, eller vil du foretrække at få glamourøse designersmykker?

The-privileged-life-of-a-Sugar-Baby-5919a1aa6f22d__880

 

5. Forestil dig, at du skal ud en fredag aften med dine venner

Vil du tage hen på en fyldt bar, eller vil du vælge en dyr club, hvor du kan få dit eget bord?

drinks-59199bff0fab9__880

 

Er du tilfreds med dit resultat?

Glem ikke, at der altid er en sugardaddy, der let kan hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme. Alle SugarDaddies er gentlemænd, og de vil gerne forkæle deres prinsesser på forskellige måder. Lad ham opfylde dine ønsker og bruge sin magt til at gøre dig glad. Intet er umuligt!

 

Husk at følge SugarDaters  på facebook