Politik – En verden af SugarDating

SugarDating bliver ofte opfattet som kontroversielt, men åbenbart kun når det bliver set på som en livsstil, som normale mennesker vælger. Men hvad sker der, når denne livsstil bliver anvendt af de mest magtfulde mennesker i verden? Så er det lige pludselig helt normalt?

 

Adolf Hitler og Eva Braun

The_Fall_of_Berlin_(film)Da Adolf Hitler var 40 år, mødte han Eva Braun, der på daværende tidspunkt var kun 17 år gammel! Måske er det hos Hitler og Braun de mest magtfulde mennesker i verden finder inspiration til deres datingliv. Her er endnu et bevis på at SugarDating er et koncept, der er blomstret op gennem tiden.

 

Donald Trump og Melania Trump

Donald_Trump_swearing_in_ceremony

Donald Trump, der er USAs præsident, er 70 år gammel. Han er gift med Melania Trump, der er 24 år yngre end ham. Det er sjovt, hvordan Melania bare gerne ville være en SugarBabe, men endte med at blive præsidentfrue.

 

Emmanuel Macron og Brigitte Macron

download   Emmanuel_Macron_(3)

Dette er et af de mest populære par i medierne, eftersom Emmanuel Macron er en 39-årig politiker, der går efter stillingen som Frankrigs præsident. Han var blot 16 år gammel, da han svor at gifte sig med Brigitte, der var en gift mor til tre på daværende tidspunkt og 25 år ældre end ham. Men er alder ikke bare et tal?

Dennis Kucinich og Elizabeth Kucinich

382651593_b89f8e7051_b

Dennis Kucinich er en 70-årig amerikansk politiker, der for 10 år siden giftede sig med Elizabeth, der er 31 år yngre end ham. “Jeg har aldrig bemærket det,” udtalte Elizabeth. “Dennis er en meget moden men ungdommelig gentleman, og vi komplementerer hinanden godt.”

Călin Popescu Tăriceanu og Loredana Moise

Călin_Popescu-Tăriceanu_at_a_government_meeting

Lorenda Moise er Rumæniens senatpræsidentents femte kone. Hun er 26 år yngre end ham. “I modsætning til andre mænd, bryder jeg mig ikke om affærer, jeg foretrækker at gifte mig med de kvinder jeg elsker,” udtaler Tăriceanu.

Harris Wofford og Matthew Charlton

Harriswofford

20 år efter hans kones død fandt Harris Wofford, en 90-årig politiker fra USA’s demokratiske parti, kærligheden igen, men denne gang med en mand, der er 50 år yngre end ham selv. “Det meste af mit liv har jeg tilbragt med en fantastisk kvinde, stor kærlighed og en kærlig familie,” siger Wofford “Nu er jeg sammen med min store kærlighed sent i mit liv”

 

Oskar Lafontaine og Sahra Wagenknecht

Oskar_Lafontaine_(DIE_LINKE)_in_Hamm_(10571425525)   2014-09-11_-_Sahra_Wagenknecht_MdB_-_8301

Sahra Wagenknecht er en 47-årig tysk, venstreorienteret politiker, der har giftet sig med Oskar Lafontaine, der er en 73-årig politiker og tidligere finansminister i Tyskland. “Jeg lever et meget smukt liv gennem vores kærlighed,” siger Sahra.

 

Miloš Zeman og Ivana Bednarčíková

Miloš_Zeman_with_wife

Miloš Zeman har siden 2013 været præsident i Tjekkiet. Han er 72 år og hans kone er 21 år yngre end ham. Han er mest kendt for sin glæde ved alkohol. “Der går rygter om, at jeg virkelig godt kan lide Becherovka (traditionel tjekkisk alkohol) og øl. Begge rygter er sande.”

 

Nicolas Sarkozy og Carla Bruni

Nicolas_Sarkozy_and_Carla_Bruni_at_Pittsburgh_G20_Summit

Den tidligere franske præsident, Nicolas Sarkozy, giftede sig med den italienske sanger, sangskriver og tidligere model Carla Bruni. Der er 13 års aldersforskel og ligeledes en væsentlig højdeforskel.

Carla Bruni udtaler i et interview med Elle Magazine: “Troskab. Dette, synes jeg,  er en essentiel ingrediens i et ægteskab. Hvorfor være utro og lyve når man nu har muligheden for selv at vælge sit liv, vælge at blive gift eller ej, vælge at få børn eller ej?”

 

Boris Kollár og Andrea Heringhova

Han er medlem af det nationale slovakiske parlament og skaber af partiet “We are family”. Boris er 51 år og har 10 børn med 9 forskellige kvinder. Han er 22 år ældre end moderen til hans yngste barn. “Det er sandt, at jeg har 9 børn med mere end en kvinde, men lad os være ærlige – hvilken kvinde vil nu om dage give alene mig 9 børn? Sikkert ingen. Så jeg løste det selv på min egen måde”