Det er derfor, vi er SugarMamas

I nutidens samfund er det mere acceptabelt, at en ældre mand er på date med en yngre kvinde, end at en ældre kvinde er på date med en yngre mand. Når kvinder dater yngre mænd, bliver de nødt til at forsvare deres handlinger og forklare deres valg af partner. Men, dette kommer snart til at ændre sig. Flere og flere kvinder står frem og taler om deres lyst til at date yngre mænd. Vi har talt med to SugarMamas, der har delt deres historie med os.

”Jeg er ligeglad med, hvad andre folk tænker om mig. Jeg skammer mig ikke over at date yngre mænd” fortæller Charlotte, 50 år.

 

Emily, 46 år: ”Hvis hans mor er på alder med mig, sætter det tankerne i gang hos mig”

”Jeg har aldrig været sammen med en mand på mig egen alder. Det har aldrig været en mulighed i mine øjne, da jeg er tiltrukket af yngre mænd. Da jeg var 23, havde jeg en kæreste, der var 16. Sexlivet var ikke det bedste, i hvert fald ikke i starten, men jeg lærte ham op, efterhånden som vi lærte hinanden at kende. Yngre mænd er så ivrige efter at præstere og tilfredsstille deres partner, og hvis du er god til at kommunikere og ærlig, vil sexlivet blive fantastisk med tiden. Da jeg var 35 var jeg gift med en mand på 24. Vi havde fantastisk sex, og jeg elsker den stærke passion, man finder hos yngre mænd – det resulterede i 2 børn
Efter skilsmissen havde jeg en del komplekser omkring min krop, og jeg forestillede mig ikke, at jeg kunne have sex med en mand igen. Så der gik et par år, hvor jeg ikke var seksuelt aktiv.
Dog skete det, at en af mine veninder og jeg besluttede, at vi skulle til at have mere sex, hvilket er grunden til, at jeg oprettede mig på en datingside. Jeg satte alderen rimeligt lavt, og jeg var overrasket over, hvor mange henvendelser, jeg fik. Det er langt nemmere at møde folk online. Hvis man tager hen på en bar, er der mange, der er fikseret på alder. Men mange yngre mænd synes, det er spændende at møder kvinder på min alder. Jeg får langt mere opmærksomhed fra de yngre mænd – de sætter mig i fokus på en helt anden måde. De er ikke selviske men respekterer mig og lytter til mig. Det er også langt mere spændende, når de betragter mig som en slags ekspert inden for sex. Jeg tager hvad jeg vil, jeg nyder det. Jeg har en ide om, at yngre mænd ikke gider at spille spillet, hvilket passer mig, fint eftersom jeg er typen, der er meget direkte, når det kommer til forhold. Mange yngre mænd har også fortalt mig, at de mener, at unge piger er alt for fikserede på deres udseende, og ikke kan give slip på samme måde som ældre kvinder kan i sengen. Jeg elsker de komplimenter, de giver mig, jeg har genfundet den selvtillid, jeg troede jeg havde mistet efter skilsmissen.
Hvad jeg elsker ved yngre mænd er deres udseende, deres energi, deres åbenhed og at de er spontane. Det er selvfølgelig ikke problemfrit at date yngre mænd. Hvis hans mor er på alder med mig, sætter det tankerne i gang hos mig. Jeg bryder mig desuden ikke om at date i det område, hvor jeg bor. Jeg ville ønske at kærlighed kunne være frit og uden aldersgrænser, men der er stadig lang vej endnu.”

Charlotte, 50: ”Sex med yngre mænd er langt mere interessant, ikke bare en rutine”

Jeg har datet yngre mænd, siden jeg var 30. Jeg var meget nysgerrig efter at se, hvordan det ville være, især når jeg bemærkede, at de yngre mænd i barerne var interesserede i mig. Når jeg dater yngre mænd, føler jeg, at vi er på samme niveau, og jeg er overrasket over, hvor rart det er at være sammen med dem. Jeg synes at mænd på min egen alder er så voksne, at de har mistet deres barnlige side fuldstændigt. Selvfølgelig er yngre mænd mere attraktive, men de behøver ikke være trænede. Jeg foretrækker den type jeg kalder ”rock boys”. De har et eller andet over sig, en slags energi som ældre mænd bare ikke har. De lader sig ikke forcere men er nysgerrige, legesyge og vulgære.

Med yngre mænd oplever jeg en anden form for samtaler og kommunikation. Det er ærligt og dybtfølt i stedet for den korrekte og forudsigelige opførsel, man ser hos mænd i min alder. Jeg føler mig misforstået, eftersom jeg ikke følger den politisk korrekte måde at opføre mig på. Yngre mænd har ikke de samme normer og er ikke så firkantede, da de ikke er færdige med at modnes. Jeg har prøvet at være åben og give mænd på min egen alder en chance, men jeg er bare ikke tiltrukket af dem.  Jeg tænker ikke rigtig over aldersforskellen, fordi jeg føler mig så godt tilpas sammen med yngre mænd. Jeg søger et fast forhold med en yngre mand, men mit værste mareridt er at falde for en mand, der er yngre, som gerne vil have børn, og derfor vil afvise mig på grund af min alder. Det ville være frygteligt for mig.”