Sidste runde – Hvem skal vinde?

Så er finalerunden i SANTA’S SUGARBABY endelig her, og du kan nu give én ekstra stemme, til den pige i konkurrencen, du synes bedst om. Bliver det en af de mange skønheder fra norden eller måske finder du en af de mere eksotiske piger mere tiltrækkende?

Så SugarMammas og SugarDaddies: Log ind på SugarDaters og afgive jeres stemmer til den pige I synes bedst om, og giv hende muligheden for at vinde vores store decemberkonkurrence.

Det er samtidig også sidste chance for de 12 deltagere i kalenderen at indsamle stemmer og charme sig ind på “dommerne”.

Er der en uge eller to i december, hvor du ikke fik stemt, så kan du stadig nå det. Sidste chance for at afgive din stemme er d. 31. december 2016. Så snart klokken slår 00.00 nytårsaften vil afstemningen blive lukket, og vinderen vil blive fundet. Allerede d. 2. januar vil vinderen blive offentliggjort her på bloggen.

Held og lykke til alle deltagerne og god jul og godt nytår til alle brugere på SugarDaters.

 

 

Calendar - all girls