3. uge af julekalenderen er gået i gang!

Så er tredje uge skudt i gang med nye, lækre SugarBabes, som du kan stemme på i julekalenderen.

I denne uge er der skønheder fra Tyskland, Ukraine og Danmark der deltager i kalenderen.

Husk at du også kan stemme på deltagerne fra de to forgående uger ved at gå ind på konkurrencesiden. Her vil alle fremtidige SugarBabes i kalenderen også blive offentliggjort. Den store finalerunde fra d. 25. til d. 31. december, hvor du får én ekstra stemme, du kan sætte på en hvilken som helst deltager i konkurrencen vil også kunne findes på denne side.

For at stemme skal du klikke på billedet for den SugarBabe, du vil stemme på og derefter scrolle ned og trykke “Stem” i højre hjørne. Din stemme bliver kun registreret, hvis der bliver trykket på knappen “Stem”. Tænk dig godt om, for din stemme kan ikke ændres når først du har klikket.

Kig nedenfor og få et lille smugkig på denne uges SugarBabes!

 

Week 3