Kanal 5 søger deltagere til nyt program

En journalist fra Kanal 5 ved navn Johanne Holm Pedersen søger unge, kvindelige SugarBabes til at fortælle om deres oplevelser og erfaringer med sugardating. Programmet beskæftiger sig med unge og sex, og hvordan det er konstant grænsesøgende og under udvikling. I den forbindelse ønsker Kanal 5 unge piger at snakke med om sugardating og om hvorfor gør man det, hvad der fik en til at starte, hvad får man ud af det, hvad det giver en og hvilke problemer, der kan være ved det. Der søges både SugarBabes, der har lyst til at deltage i programmet, men også SugarBabes der blot vil fortælle om deres mening og erfaringer for at give et bedre indblik i, hvad sugardating er.

Programmet er et reportage program, hvor værten Søren Vejby, som tager ud og taler med folk om deres verden. Selvom det er på TV, vil der være mulighed for at være anonym.

 

Kontakt Johanne Holm Pedersen for at høre mere om programmet:
Tlf: 22 39 61 14
Email: johanne@freeport.dk