2. uge af julekalenderen er gået i gang!

Endelig er de her – de tre nye piger i konkurrencen om at blive kåret som SANTA’S SUGARBABY 2016. I denne uge findes der SugarBabes fra Danmark, Rumænien og Finland i kalenderen. Selvom 2 af de babes, der er i kalenderen i denne uge, er fra det kolde nord, bliver det ikke hottere!

De er kommet med hvert af deres kreative bud på, hvordan de ville forføre SugarSanta og resultaterne er forbløffende og sexede!

Gå ind på konkurrencesiden og stem på den SugarBabe, du synes har gjort det bedst i denne uge.

Week 2

Husk at du også kan stemme på de tre finalister fra sidste uge på konkurrencesiden, hvis du ikke allerede har gjort det.

Alle SugarMamas og SugarDaddies har én stemme, der gælder for hver uge i december. Hold øje med de næste SugarBabes i konkurrencen om at blive SANTA’S SUGARBABY 2016 der blive offentliggjort den tredje søndag i advent (11/12-2016) ved midnat.