Årets julekalender er nu på SugarDaters®

Efter et langt forløb med udvælgelse af de perfekte piger til vores julekalender, har vi endelig fundet finalisterne til vores konkurrence. Vi vil gerne give en stor tak til alle de kreative SugarBabes, der tog sig tid til at tage det perfekte julebillede og uploadede det på konkurrencesiden for vores julekalender. SugarBabes fra mange forskellige lande, heriblandt Tyskland, Danmark, Grækenland, Polen, Finland, Rumænien, Rusland og Elfenbenskysten, gjorde deres bedste for at vise, hvordan de ville forføre SugarJulemanden. Billeder siger virkelig mere end 1000 ord. 😉

Alle deltagere, der er gået videre til finalen og kommer med i vores julekalender, er blevet kontaktet på mail af SugarDaters®-teamet, så husk at holde øje med jeres indbakker! Det var et tæt løb om, hvem der skulle med i vores julekalender, men vi er glade for de finalister, der er valgt, da de repræsenterer mange forskellige nationaliteter, juletraditioner og har formået at vise deres kreativitet i billedet på mange forskellige måder.

Vi kan nu fortælle, at vores julekalender er i fuld gang, og den første søndag i advent (27. november) blev de tre første finalister offentliggjort. Hver søndag, fra d. 27. november til d. 18. december vil nye SugarBabes blive offentliggjort, som SugarDaddies og SugarMamas kan stemme på hele den efterfølgende uge – uanset om man har et normalt eller et premium medlemskab. Dette foregår ved at logge ind på SugarDaters® og klikke ind på vores julekalender side for at stemme på den pige, man synes gør det bedst.

For hver søndag i konkurrenceperioden vil SugarDaddies og SugarMamas blive givet én stemme, der kun kan bruges den pågældende uge, så stemmer kan ikke spares op og bruges på et andet tidspunkt. Men hvad nu hvis, man ikke når at stemme en af ugerne, fordi man er travlt optaget af julemiddage, julegaveindkøb og julemarkeder? Der er ingen grund til bekymring – SugarDaddies og SugarMamas kan stemme på SugarBabes fra alle søndage i advent helt indtil d. 24. december.

Men nu hvor man ikke kan spare stemmer op og bruge på én finalist, hvad gør man så, hvis man synes at én SugarBabe gør det lidt bedre end de andre i SugarDaters’® julekalender? Den sidste uge fra 25. til 31. december bliver konkurrencens andet forløb åbnet op, og her kan man igen placere én stemme på en hvilken som helst deltager i konkurrencen, man mener skal have den femte og sidste stemme.

Så vinderen er 100% op til SugarDaddies og SugarMamas på SugarDaters® og de bestemmer derfor, hvem der ender med at rende med finalepræmien på 3000 euro. Vinderen bliver offentliggjort her på bloggen d. 2. januar.