Den ultimative dating-oplevelse

Skal du på en første date i København til december, men ved du ikke helt hvad I kan lave? Vil du gerne forbløffe og imponere din date. Eller vil du gerne give din partner en uforglemmelig oplevelse, der sætter gang i blodomløbet og gør at den ellers så kolde kirke pludselig føles meget hed? Så er Erotic Church sikkert noget for jer!

 

Hvis du skal have dig en åndelig oplevelse, er det nok sjældent, at det første du tænker på er erotik i en kirke. Men for Erotic Church er det åndelige netop den samhørighed og den fælles oplevelse, som to mennesker kan opleve gennem erotikken. Kirken er en gammel institution, der længe har prædiket om det åndelige. Dog er denne institution forældet og ikke opdateret efter, hvad man i det moderne samfund finder åndeligt. For moderne mennesker har kærligheds- og sexlivet en helt speciel sjælelig betydning og er derfor centralt for den åndelige udvikling.

Til Erotic Church kan du og din date overvære par, der deler deres erotiske kærlighedsliv med et publikum. Dette kan enten være seksuelt, sanseligt eller følelsesmæssigt. Der er lagt op til en speciel aften hvor I kan få en unik og smuk oplevelse. Ønsker du og din partner selv at “optræde” er der stadig rig mulighed for at komme på listen over deltagere. Vil I hellere forholde jer passivt denne unikke aften og lade jer rive med af alle de elskende par, er der stadig pladser d. 1. og 7. december.

Klik dig ind på StemningsHotellets hjemmeside og læs meget mere om arrangementet, billetkøb og deltagelse.