Skynd dig! Tilmeldingsfristen til SANTA’S SUGARBABY nærmer sig

Skynd dig!

Vidste du, at tilmeldingsfristen for at deltage I SANTA’S SUGARBABY 2016 er ved at nærme sig? SANTA’S SUGARBABY 2016 er en konkurrence, hvor du kan uploade et julebillede af dig selv, der viser, hvordan du ville forføre vores SugarSanta, hvis du fik muligheden. Hvis du endnu ikke har taget et fantastisk billede, hvor du er dækket af julepynt eller virkelig bringer julehyggen frem, skulle du begynde at overveje det. Deadlinen er nemlig d. 23. november 2016.

Er du endnu ikke overbevist om at deltage i konkurrencen? Så læs videre!

Husk, at hvis du beslutter dig for at deltage i konkurrencen, har du mulighed for at blive tildelt 100 euro (hvis dine billeder er kreative og julede). Desuden får du en masse exponering, hvilket betyder at du vil blive bemærket af adskillige SugarDaddies og SugarMamas fra over 17 forskellige lande. Ud over det får du muligheden for at komme i medierne og inspirere andre SugarBabes med din julestemning.

Måske er der nogen, der leder efter en talentfuld, og charmerende SugarBabe som dig? Ikke at forglemme, at der er en goooooood mulighed for at vinde finalepræmien, hvilket er 3000 euro!

Vi har modtaget over 100 ansøgninger indtil videre, så husk at jo højere kvalitet dit billede har og jo mere julet og kreativt det er, desto større er chancen for blive en af Santa’s Sugarbabies.

 

Glem ikke at følge os på InstagramFacebookTwitter og Tumblr, for at holde dig opdateret!