Undersøgelse: Hvad er julehygge for dig?

Julen nærmer sig. De, der længe har været medlemmer på siden vil vide, at der er intet som at julehygge med en anden bruger fra SugarDaters®. I sofaen med benene oppe, varm kakao i hånden, pakket ind i tæpper med en heldig mand eller kvinde. Måske har du og din SugarDaddy, SugarMama, BoyToy eller SugarBabe nogle helt særlige traditioner, når kulden byder sig og sneen begynder at falde. Det vil vi meget gerne høre om!

Så spørgsmålet er, hvordan du hygger. Har nogle planer om at hygge i julen med en anden bruger fra SugarDaters®? Vi har 4 hurtige spørgsmål til jer brugere om, hvad hygge er for jer, og hvordan i bruger hygge i jeres SugarDating-liv. Vær derfor rigtig søde at besvare denne lille undersøgelse.


Til alle SugarBabes derude – husk at deltage i konkurrencen om at blive SANTA’S SUGARBABY 2016!

Der er belønninger til alle finalister og hovedpræmien er på 3000 euro – Det er over 20.000 danske kroner!