Er der en sammenhæng mellem jobs og utroskab?

Der er mange studier, der viser, at dit job kan have stor betydning for din chance for at være din partner utro. I dag ser vi mange film og serier, hvor der altid er mindst én affære i spil. Bankmænd, mæglere og analytikere er ifølge adskillige studier de jobs, hvor der er mest utroskab. I filmen The Wolf of Wallstreet var dette tilfældet.

På anden pladsen over top 5 jobs, hvor utroskab næsten er en del af jobbeskrivelsen, finder vi piloter, stewardesser og kabinepersonale. Der er intet stort chok her. De tilbringer meget tid sammen gennem flyveturene, og personalet ser altid velplejet, lækkert og velklædt ud i nederdele og suits. De flyver til destinationer i hele verden, til romantiske og eksotiske steder. Der er åbenbart magi i luften!

På tredjepladsen finder vi doktorer og sygeplejersker. Hvilken overraskelse! Doktor Lækkermås findes åbenbart ikke kun i sæbeoperaer.

På fjerdepladsen er direktører, chefer og sekretærer. Grunden til at direktører ikke er på førstepladsen, er nok fordi de altid har meget travlt, for travlt til utroskab. Men de er kommet på top 5 listen, så de finder åbenbart huller i deres kalender til at fylde andre huller ud 😉
Sidst men ikke mindst er der atleter, sportstrænere og andre sportsudøvere. For nogle mennesker er utroskab åbenbart en sport. Sport har stor indflydelse på hormonerne. For eksempel blev der til OL i år delt 450.000 kondomer ud i alt til atleterne (30 kondomer pr deltager, det vil sige 2 om dagen). Atleter er altid omgivet af med veltrænede kroppe – lav fedtprocent og stramme sixpacks. Mottoet for de Olympiske Lege i år var åbenbart “Hvad der sker i Rio, bliver i Rio”.

Mine damer og herrer, husk dette når du møder en person, der har en af disse jobs- især hvis han eller hun allerede er i et forhold, har du stadig en chance for at komme i bukserne på vedkommende.