Kvinder foretrækker kønsbehåring, mænd vil have glatbane

I sidste uge spurgte vi vores brugere om, hvilken frisure de foretrækker, at deres sexpartner har forneden. Vi gav dem fire forskellige svarmuligheder, og nogle muligheder viste sig at være langt mere populære end andre. I undersøgelsen skulle brugerne fortælle, om de ønskede, at deres sexpartner var glatbarberet, havde en trimmet frisure, havde fuld busk, eller om de var fuldstændigt ligeglade med, hvordan håret var forneden, så længe deres partner selv var glad.

Undersøgelsen havde 577 besvarelser, hvoraf 194 var kvinder, og 383 var mænd. Af mændene var der 13 BoyToys blandt besvarelserne, og blandt kvinderne var der kun én SugarMama blandt respondenterne.

 

Størstedelen foretrækker glatbarberet

Overordnet set er helt glatbarberet den foretrukne blandt brugerne, hvilket 45% foretrækker. Dette er stærkt efterfulgt af trimmet frisure hos sexpartneren, hvilket 38% foretrækker. Kun 7% foretrækker fuld busk og de sidste 10% er ligeglade med deres partners frisure forneden.

 

Stor forskel på mænd og kvinders præferencer

Mere interessant bliver resultatet, hvis man kigger på, hvad mænd foretrækker, og hvad kvinder foretrækker. For størstedelen af kvinderne ønsker, at deres partner blot er trimmet (49%), mens størstedelen af mændene foretrækker, at deres sexpartner har en helt glatbarberet mis (50%). På andenpladsen hos kvinderne kommer dog helt glatbarberet, hvilket 35 % foretrækker, mens andenpladsen hos mændene er en veltrimmet mis, hvilket 33 % foretrækker.

 

Dem med pengene er mindre tolerante end SugarBabes og BoyToys

En interessant sammenhæng blandt brugerne blev fundet gennem undersøgelsen. Det viser sig nemlig, at SugarBabes og BoyToys i langt højere grad er mere åbensindede, når det gælder deres sexpartners kønsbehåring i modsætning til SugarDaddies og SugarMamas, der er mindre tolerante. I undersøgelsen svarede hele 15% af SugarBabes og BoyToys, at de var ligeglade med hvordan deres partners frisure for neden var, og at deres partner bare skulle gøre som han/hun lyster. Dette er over dobbelt så stor en andel som de SugarDaddies og SugarMamas, der har svaret det samme til spørgsmålet, da disse kun udgør 7%.