Sugardating krydser grænserne

SugarDaters ® er en international datingservice med over 100.000 brugere i mere end 20 forskellige lande både indenfor og udenfor Europa. Dette giver brugerne mulighed for at skabe forbindelse til brugere fra andre lande og lære om fremmede kulturer på et mere personligt plan. På den danske, franske, hollandske og belgiske SugarDaters ® side er der blevet gennemført en undersøgelse, hvor brugerne er blevet spurgt, om de nogensinde har haft en international oplevelse og er rejst for at mødes med en anden bruger, eller har haft besøg af en anden bruger, der er rejst langvejsfra.

Med SugarDaters ® er det muligt at lære andre landes kulturer og dele sine erfaringer med den rejsende, så vedkommende får mest muligt ud af deres ophold i landet. Man kan fortælle om ens personlige yndlingssteder at spise, drikke cocktails og tilbringe tid, så rejsende kan få et unikt indblik i byens og landets små finurligheder, og få et mere personligt indblik i seværdighederne. Det er rart at kunne dele sin viden men også rart at kunne opleve verden, fra en lokals synspunkt, og se de steder, som guidebøgerne ikke nævner.

I undersøgelsen viste det sig, at 22 % af brugerne har prøvet at mødes med en anden bruger i et andet land, end sit hjemland, hvoraf 30 % var SugarBabes, og 70% var SugarDaddies. Ud af disse rejser var det hovedformålet at mødes med den anden bruger for 89% af de adspurgte SugarDaddies og kun 32% af de adspurgte SugarBabes.

17 % af de adspurgte, har fået inputs fra en anden bruger, i forbindelse med et besøg til et fremmed land eller en by og brugt deres kendskab til stedet, til at få en bedre oplevelse, mens 20 % af brugerne har hjulpet en international bruger med nyttige informationer om deres egen hjemby eller hjemland. De nyttige informationer, der er blevet udvekslet har været alt fra hvor man bør bo, købe ind, spise og drikke, hvad man bør opleve det pågældende sted (stande, museer, attraktioner, interessante områder) til hvordan kulturen og er i landet.

At opleve andre lande og byer fra en lokals synsvinkel er en god måde at lære om fremmede steder, og vi opfordrer alle vores brugere til at udnytte denne mulighed. Uanset om man skal på forretningsrejse eller blot på ferie, kan man arrangere et møde med en lokal bruger af SugarDaters og forkæle vedkommende på deres yndlingssteder eller blive forkælet. Ligemeget hvad, er det en god måde at lære om fremmede steder og kulturer fra en indfødts synsvinkel. Derfor kan du i dag på SugarDaters® begynde at lede efter en til at vise dig rundt eller begynde at tilbyde brugere af SugarDaters en unik, international oplevelse i dit hjemland og hjemby.