Tag ud at rejse med SugarDaters®

SugarDaters® er en datingservice, der de seneste år er vokset eksplosivt. Fra kun at dække Danmark i 2013 dækker SugarDaters® i dag store dele af Europa – heriblandt Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Polen, Storbritannien, Rusland og Norge – selv i USA er der tusindvis af medlemmer. Dette lukker op for muligheden for at rejse for at mødes med andre brugere fra SugarDaters®, hvad enten det blot er at besøge en anden by eller rejse til et helt nyt land. Nogle bruger SugarDaters® til at finde selskab, når de er på forretningsrejse, mens andre bruger det til at møde nye, når de er på ferie. Måske du er en af dem, der har været ude at rejse eller fået besøg af en fra et andet land?

Vi fra SugarDaters® ved at dét, at mødes med folk fra et nyt land, åbner op for en lang række spændende muligheder. Man kan let se landet og byen fra en lokal brugers synsvinkel og få gode tips om, hvor man finder den bedste restaurant, den vildeste natklub, og hvilke områder, der er værd at besøge. Ved at mødes med en fra SugarDaters® kan man let lære alle de ting, som guidebøgerne ikke skriver, og se stedet fra en helt anden synsvinkel.

Vi er nysgerrige efter at vide, hvor mange der egentligt benytter disse muligheder, for at udforske nye steder og enten hjælpe andre med fifs eller udnytte det kendskab til byen, som en lokal bruger af SugarDaters® har. Derfor vil vi meget gerne have din besvarelse i denne meget korte undersøgelse.

 

På forhånd mange tak!

– SugarDaters®