5 fantastiske rejsemål til sommerforkælelse

Vejret bliver varmere om varmere, og selvom temperaturen sniger sig op på noget der kunne minde om eksotisk klima, er Danmark stadig bare Danmark. Et liv i luksus skal leves og selvom der på internettet popper mange tilbud op om billige rejser til populære destinationer, ønsker du ikke at blive stuvet ind i turbusser med irriterende turister og ligge på strande omgivet af støjende familier. Du ønsker et rejsemål, der er ekstraordinært, hvor du kan få en oplevelse uden at blive generet af menneskemængden, og deres forsøg på en luksusferie ved køb af en billig pakkeløsning. Heldigt for dig har vi samlet en liste over de 5 mest forunderlige feriedestinationer, du kan nyde i fred med ham eller hende, du holder af.

 

Dubai – Et vidunderligt rejsemål i de Forenede Arabiske Emirater

Dubai taler til hjertet hos dem, der elsker shopping og luksus. Men også til folk, der vil opleve ekstraordinær luksus. På listen kan blandt andet nævnes mulighed for at bo under vandet, stå på ski, besøge en menneskeskabt ø og opleve traditionel Arabisk gæstfrihed. Syv-stjernede resorts, verdens største shoppingcenter og Michelinstjernede restauranter hører selvfølgelig med i pakken.

maxresdefault

 

The Hamptons – For de, der vil opleve den ægte amerikanske overklasse

Private, luksuriøse skibe, store villaejendomme og havefester er blot få ord, der beskriver dette Amerikanske rejsemål. The Hamptons har huset millionærer, milliardærer og kendtes luksuriøse ejendomme – enten ferieejendomme eller villaer og palæer til permanent beboelse. Hvis man vil mærke den amerikanske overklasse, er dette stedet.

5097274565_4993e8c6a9_b

 

Bora Bora – Et ferieparadis uden lige

Bora Bora er et rent ferieparadis med turkisblåt hav så langt øjet rækker. Øen er både for de, der elsker eventyr og de, der bare gerne vil slappe af og nyde solen. Når det gælder overnatning er der både resorts med bungalows i vandet og luksuriøse villaer til opholdet.

2092792187_15d01d4093_o

 

Singapore – Moderne, luksuriøs storbyferie med meget at byde på

Singapore er en af de nyere destinationer på den luksuriøse must-visit liste. Rejsemålet har meget at byde på – alt fra casinoer, lækker mad og fem-stjernede hoteller. Singapore omfatter alt hvad der er luksus, både nogle af de bedste restauranter i verden og fantastiske shoppingmuligheder.

singapore-1079232_960_720

 

St. Barthelemy – Et rejsemål med femstjernet luksus for dem der elsker havet

St. Barthelemy er et andet eksotisk rejsemål med perfekte strande og mulighed for ophold på yachts fra Gustavia Harbour. Her tilbydes både luksuriøse femstjernede hoteller og villaer ned til vandet. Der er noget for enhver smag til de, der nyder en luksuriøs og ekstraordinær ferie.

St._Barts_yachts (1)