Cake and Cunnilingus Day er på vej

I mange år har amerikanerne fejret Valentines Day den 14. februar – en tradition der ligeså langsomt er kommet til Danmark og bliver fejret af flere og flere. Da mange mænd synes, at Valentines Day er en tøset tradition, der mest tilgodeser kvinderne, fik mændene for nogle år tilbage deres egen dag en måned efter Valentines day – den 14. marts fejres med Bøf og Blowjob Dag!

Sidste år kom en ny tradition til. Valentines Day er jo tilgodeset parrene og Bøf og Blowjob Dag er for mændene, så derfor har man besluttet at den 14. april skal stå i kvindernes tegn. Traditionen har endnu ikke et passende navn på dansk, selvom der er mange, der kom med forslag til, hvordan dagen skulle navngives sidste år. På engelsk er den 14. april kendt som Cake and Cunnilingus Day – direkte oversat er det Kage og Oralsex Dag.

Dagen fejres med at købe eller lave en sød dessert til din pige og tilbyde hende oralsex. Denne dag er det kvinderne, der er i fokus, så de skal forkæles. “Traditionen” er så ny, at det ikke er mange, der kender til den, men derfor er der stadig grund til at forkæle din pige og gøre lidt ekstra for hende. Derfor kan du som SugarDaddy eller Boytoy overraske din SugarBabe eller SugarMama med lidt ekstra sukker denne dag – ja bogstaveligt talt sukker.

Hvis du som SugarBabe eller SugarMama skal på date med din partner denne dag, kan du forberede dig ved at iføre dig sexet undertøj og eventuelt købe flødeskum eller chokoladesovs – der er jo ingen, der siger, at du er den eneste, der skal have en sød dessert, når din partner kan spise direkte fra din krop. Kun fantasien sætter grænserne for, hvordan dagen skal tilbringes.