Top 5 SugarDaddy jobs

SugarDating er en af de mere glamourøse former for dating, og det kræver selvfølgelig, at minimum en af parterne i forholdet har penge på lommen. I denne omgang satte vi os for at undersøge, hvilke jobs vores SugarDaddies på SugarDaters ® har.

For at være en SugarDaddy skal man have en fornuftig indkomst og et stort nok overskud til at kunne forkæle en eller flere søde piger. Og det er sjældent at pengene bare kommer af sig selv. Selvfølgelig er der folk, der kommer til penge ved at vinde i lotto eller arve fra en afdød slægtning, men vi vælger at tro, at de fleste af vores SugarDaddies arbejder for at kunne leve deres luksuriøse livsstil. Vi satte os for at undersøge sagen, og resultatet er ganske forunderligt.

 

Her er top 5 brancher for vores SugarDaddies:

26 % er entreprenører

13 % arbejder med IT

11 % har et job indenfor økonomi eller finans

6,5 % arbejder i marketingsbranchen

6 % arbejder med teknik

 

Selvom håndværkerfaget, brandmand eller politimand (hvor masser af fysisk aktivitet og styrke er påkrævet) kan virke som langt mere sexede jobs, er der også noget frækt ved en mand med et kontorarbejde. Entreprenører, IT-folk osv. har overskud til at leve luksuriøst, og når de er villige til at dele det med en sød pige, er det langt mere sexet. Og  selvom han er en IT-tekniker på sit arbejde, kan han sagtens have en krop som en politimand og være en håndværker i sengen.