Sugardating redder parforholdet

For få uger siden lavede vi på SugarDaters en undersøgelse omhandlende forhold ved siden af sugardating-livet. Vi ville undersøge, hvor mange der har eller har haft et forhold ved siden af deres søde liv på SugarDaters®, og hvad årsagen til dette har været. Overraskende nok er der mange flere, end vi troede, der levede et “dobbeltliv” med ét forhold derhjemme og en eller flere affærer på SugarDaters.dk®. Undersøgelsen tydede samtidig på, at sugardating kan være med til at redde parforholdet derhjemme.

I undersøgelsen viste det sig at 65,5 % af brugerne har eller har haft et forhold ved siden af deres datingprofil på SugarDaters.dk®. Ud af den andel, der havde et forhold ved siden af, var det kun 13,33 % af tilfældene, hvor partneren havde kendskab til at man sugardatede. Vores sugerdatere vælger derfor at mødes med andre sugerdatere i skjul for kæresten eller livsledsageren. Hovedårsagerne til at man vælger at sugardate ved siden af sit forhold er, at man mangler spænding i forholdet (28,67%) eller gerne vil tilfredsstilles af mere end en sexpartner (35,67 %). På den måde kan sugardating være med til at redde forhold. Det er svært at finde en partner, der kan give én alt det, man ønsker. Vi er blevet mere og mere kræsne når det gælder om at finde en fast partner. Listen over ting han eller hun skal opfylde er lang. Derfor kan det være rigtigt svært (måske endda umuligt) at finde en, der opfylder alle kravene. Man kan elske ham eller hende nok så meget, men nogle gange er det bare ikke nok til at forholdet kan fortsætte hvis spændingen, gnisten eller et godt sexliv mangler. Alle forhold har op- og nedture, og når man kommer til nedturene, er det godt, at man kan søge spænding, bekræftigelse og tilfredsstillelse et andet sted, frem for at ende forholdet.

Dog er der også en andel af brugerne, der sugardater med den faste partners kendskab. Nogle af respondenterne i undersøgelsen har endda fortalt, at sugardating er noget begge parter i parforholdet dyrker, for at få ekstra spænding og oplevelser hver for sig. For dem kan det være en fræk leg eller en hobby ved siden af forholdet. Der er endda også nogle tilfælde, hvor partneren tænder på at hans eller hendes kæreste eller ægtefælle får seksuelle oplevelser uden for forholdet – formegentligt for at de kan tage den selvtillid og de erfaringer, de får sig med ind i soveværelset derhjemme.

På den måde kan sugardating på mange måder være med til at skabe gnist, spænding og et bedre parforhold – også selvom partneren ikke kender til at man sugardater.