Har du et forhold ved siden af SugarDating?

Det er alment kendt, at nogle vælger SugarDating som et supplement til deres nuværende forhold. Nogle mangler spænding i hverdagen, fornyelse af sexlivet, nogle har ikke nok i én enkelt partner eller en helt fjerde grund. Derfor vælger nogle gifte mænd og kvinder i et fast forhold at sugardate ved siden af. Dette kan enten gøres med eller uden partnerens kendskab.

Vi har lavet en kort undersøgelse, der kan hjælpe med at belyse, hvor mange af vores brugere, der har et “normalt” forhold ved siden af deres sugardating liv. Samtidig vil vi undersøge, hvorfor man vælger at sugardate ved siden af sit nuværende forhold. Alle besvarelser er fuldstændigt anonyme og kan på ingen måde spores tilbage til den enkelte bruger. Resultatet af undersøgelsen vil blive offentliggjort her på bloggen. På forhånd mange tak for din besvarelse!