Tips til nye SugarDaddys

Det kan være svært for en SugarDaddy at vide, hvordan man skal begå sig i SugarDaters ® verden. Måske har du meget erfaring med sugardating, men er blot ny på SugarDaters.dk®. Måske er SugarDating et helt nyt koncept for dig, som du finder interessant og gerne vil udforske. Ligemeget hvilken kategori, du hører under, kan du med disse 4 gode råd få hjælp til, hvad der er do’s & don’ts, når du vil hive SugarBabes i land.

 

1. Vær en gentleman

Hvis du vil have succes i sugardatingens verden og på SugarDaters®, er det essentielt, at du opfører dig respektfuldt og kommunikerer på en god måde. På SugarDaters har vi en feature ved navn Gentleman Rating, hvor brugerne kan vurdere hinandens opførsel, så husk at holde den gode tone og behandle SugarBabes med respekt. Dette gælder ikke kun når du skriver beskeder, men også når du mødes med SugarBabes personligt.

 

2. Efterspørg ikke sex

SugarDating er en kontroverciel form for dating og handler ikke bare om sex. Desværre misforstår mange konceptet. SugarDating handler om gensidigt fordelagtige forhold, ikke blot udveksling af goder. Ville du ønske at din potentielle fremtidige partner  spurgte efter sex med det samme – selv før i havde mødtes personligt? Sikkert ikke.

 

3. Vær åben og ærlig

Når man sugardater, er det vigtigt, at man er åben og ærlig. Det er dét, som SugarDating handler om – at vise hvem du er, og hvad du leder efter. Så vær ærlig, så en potentiel fremtig partner ved, hvad hun kan forvente, og hvad der forventes af hende. Det er vejen til et godt og solidt forhold på SugarDaters.

 

4. Vent med materielle goder, til I har mødtes personligt

Dette punkt kan vi ikke understrege nok! Vi anbefaler at du ikke sender gaver, penge eller andre materielle goder til folk, du endnu ikke har mødt personligt. Der er desværre nogen SugarBabes, der stiller det som betingelse, at de vil modtage smykker, penge, tasker osv., inden de vil mødes med en SugarDaddy personligt. Nogle af disse piger vælger så derefter at droppe alt kontakten, når de har fået de gaver, de ville. SugarDating er forhold, der er bygget på gaver, gensidig respekt og omsorg, så lad være med at give gaver og penge, før i er mødtes på en date.