SugarDaters® vil have alt fra jomfruelige til super erfarne sexpartnere

I en undersøgelse udført på SugarDaters® blog spurgte vi, hvor mange sexpartnere vores SugarDaters foretrækker, at deres partner har haft. Og resultatet var overraskende nok meget spredt.

Tidligere har The Telegraph skrevet om en lignende undersøgelse, hvor 8-12 sexpartnere var det optimale. Ifølge denne undersøgelse blev man betragtet som uerfaren, hvis man havde haft sex med under 10 personer og lidt for erfaren, hvis tallet lå på over 20.

 

Jomfruelighed er et turn-on

I undersøgelsen på SugarDaters® viste det sig, at 10,59 % af brugerne vil foretrække, at deres partner ikke har haft nogen sexpartner før dem. Dette giver selvfølgelig en del fordele, da man kan “lære sin partner op”, og vedkommende ikke har høje standarter eller forventninger på forhånd. Samtidig kan det også være frækt at være sin partners første elsker, og se ham eller hende vride sig i nydelse for første gang nogensinde.

 

6-10 sexpartnere er det ideelle

I undersøgelsen på SugarDaters.dk® viste resultatet, at 6-10 sexpartnere er det, som flest foretrækker, at deres partner har haft før dem. 18,82 % af de adspurgte foretrak at deres partner havde haft 6-10 sexpartnere før dem selv, 15,69 % foretrak at deres partner havde haft sex med 1-5 før dem og  16,86 % foretrak at deres partner havde haft 11-15 sexpartnere. 10,59 % foretrak at partneren havde haft 16-20 sexpartnere. Meget få har foretrukket at deres partner har haft 21-40 sexparnere. Men…..

 

Super erfarne elskere er hot

Når man kigger på besvarelsen for, hvor mange der foretrækker at deres partner har haft over 40 sexpartnere før dem, ses der en enorm stigning. hele 16,08 % af de adspurgte har foretrukket at deres partner har været aktiv i sengen med utallige partnere. Fordelen ved at have en super erfaren partner er, at de kan det meste og med alt den erfaring, kan de med stor sandsynlighed tilfredsstille hvem som helst. De har prøvet lidt af hvert, er attraktive for det modsatte køn (antallet af sexpartnere taget i betragtning) og sikkert åbne for et lidt sjovere og mere udfoldet sexliv.

 

Udklip

Lodret ses procentdelen af de adspurgte og vandret ses antallet af sexpartnere