7 grunde til at date en moden SugarMama

Har du for længe datet jævnaldrende kvinder uden held? Er det hver gang mislykkedes? Måske du skulle prøve med en ældre SugarMama, der har livserfaring, charme og selvtillid. Fordelene ved at date en moden SugarMama er mange, men vi har samlet en liste over de 7 største argumenter for at vælge en kvinde, der kan forkæle dig, frem for en pige:

 

1. Hun er uafhængig og selvstændig

Finder du en SugarMama, der er ældre end dig selv, kan du regne med, at hun har sin egen vennekreds og egne interesser, og hun behøver derfor ikke blive holdt i hånden og underholdt af dig hele tiden. Hun har sit eget liv, og kan finde ud af at klare sig selv. At bruge tid med dig bliver derfor blot endnu en af hendes interesser, og ikke hele hendes liv. Derfor er der masser af tid til, at du kan hænge ud med gutterne og pleje dine egne interesser.

 

2. Hun er erfaren i sengen

Flere år på bagen betyder flere erfaringer mellem lagnerne. Og du kan godt forvente, at en ældre SugarMama har prøvet lidt af hvert. Om du kan imponere hende, er selvfølgelig et spørgsmål om dine erfaringer og evner, men hun vil med sikkerhed tage dig til månen når I har sex. Og hun vil uden tvivl lære dig op, så du bliver en endnu bedre elsker, og kan gøre det samme for hende.

 

3. Slut med drama og fnidder

Din SugarMama er ældre end dig og derfor også langt mere moden end de piger, du tidligere har datet. Mange af dine mislykkedes forhold kan være præget af drama, jalousi og pigefnidder, men når du finder en ældre kvinde, er det slut med dette. Hun er kommet over det stadie i sit liv og kan sige, hvad hun vil have – du behøver ikke famle i blinde og prøve at gætte længere.

 

4. Hun har styr på sit liv

Økonomien, boligen, pengene – det hele spiller. Hun er en voksen kvinde og har selvfølgelig styr på det hele. Derfor vil hun aldrig forvente, at du skal betale for hende, på en date.

 

5. Hun oser af selvtillid

Har du fået nok af unge piger, der hele tiden kan udpege små fejl og mangler ved deres krop, som de vil ændre. Med en moden SugarMama slipper du for at høre på disse irriterende enetaler og skulle gå på listetæer hver gang emnet falder på udseendet. Din SugarMama hviler i sig selv og elsker sin krop – også selvom hun ikke er 20 længere. Og der er intet mere sexet end en kvinde, der udstråler charme og selvtillid.

 

6. Hun har livserfaring og deler gerne

Hun har prøvet lidt af hvert. Livet byder på op og nedture og hun har været igennem rutsjebanen. Det giver nogle interessante og dybe samtaler, når hun fortæller om sine erfaringer, men der er også plads til sjove historier. Desuden kan du få et lille livsråd med på vejen af hende.

 

7. Hun har ikke brug for en mand

En moden SugarMama er en selvstændig kvinde, der ikke har brug for en mand til at sætte en lampe op eller fixe toilettet, hvis det drybber. Enten kan hun klare det selv, ellers har hun pengene til at ringe efter nogen, der kan fixe det. Hun har derfor ikke brug for dig i sit liv, men vælger alligevel at være sammen med dig, fordi hun har lyst. Og det er da et af de største komplimenter, man kan få.